|
|
|
Problemy z aplikacjami, grami, motywami i wszelkimi dodatkami.
by Wunder Wungiel » 31 Jan 2021, o 10:05
Może uruchom program w trybie zgodności z Windows 7/XP? [ Dodano: 31 sty 2021, o 09:02 ]P.S. Pamiętasz jak Ci mówiłem o Delight? Jak nadal chcesz je wgrać, zajrzyj tu: http://nokiahacking.pl/delight-1-8-pl-vt34716.htm Instrukcja zrobiona przeze mnie  bo sam kupiłem sobie 808 [ Dodano: 31 sty 2021, o 09:05 ]oczywiście, najpierw backup
- Code: Select all
wunderwungiel is not in the sudoers file. This incident will be reported.
-
Wunder Wungiel
 Wunder Wungiel

-

-
- Telefon: Nokia 808 || Nokia N9 || Nokia N900
- Soft: Delight 1.8 || MeeGo 1.2 || Maemo 5
- Operator: Play
- Online: 42d 13h 39m 50s
- Reputation point: 611

-
by DDR24 » 31 Jan 2021, o 20:00
Wunder Wungiel wrote:Może uruchom program w trybie zgodności z Windows 7/XP? [ Dodano: 31 sty 2021, o 09:02 ]P.S. Pamiętasz jak Ci mówiłem o Delight? Jak nadal chcesz je wgrać, zajrzyj tu: http://nokiahacking.pl/delight-1-8-pl-vt34716.htm Instrukcja zrobiona przeze mnie  bo sam kupiłem sobie 808 [ Dodano: 31 sty 2021, o 09:05 ]oczywiście, najpierw backup
Bardzo dobry zakup, gratuluję  haha Tego systemu chyba nie warto zmieniać, po pierwsze jestem za leniwy żeby to zrobić bo trzeba ruszyć mózgiem a mi się ostatnimi czasy nie chce myśleć xd, po drugie ktoś sprzedawał jakąś 808 z delightem wgranym i na pytanie odnośnie działających aplikacji typu youtube watsap i innych tego typu, niestety na delighcie nie działają tak samo jak na podstawowym systemie, ale jeżeli możesz sprawdz to fachową ręką w razie czego dawaj znać, bo jestem ciekaw czy coś się z tego da jeszcze zrobić - najbardziej mi zależy na tym udostępnianiu neta z Symbiana na Androida, jeżeli by Ci się coś udało zdziałać to pisz =] W trybie zgodności z win 7, jak to uruchomić w ten sposób ?
-
DDR24

-

-
- Telefon: Najlepszy 808 PureView!
- Soft: Symbian
- Operator: Plus
- Online: 10h 14m 35s
- Reputation point: 0

by DDR24 » 2 Feb 2021, o 03:46
Wunder Wungiel wrote:Wejdź w lokalizację skrótu do programu PC Internet Access - powinno być w C:\Program Files (x86)\Nokia\<np. PC internet access>\ I znajdź tam plik typu "Pcinternet.exe lub cos podobnego. Zaznacz myszką ten plik i kliknij prawym przyciskiem myszy - w liście kliknij właściwości - potem w zakładkę chyba "Zgodność" - i tam zaznacz uruchom program w trybie zgodności z - wybierz Windows 7. To samo zrób z wszystkimi plikami *.exe. Jak nie zadziała to próbuj jeszcze z trybem zgodności z XP Service Pack 3 [ Dodano: 1 lut 2021, o 07:39 ]WhatsApp nie będzie działać na żadnym Custom ROM bo zwyczajnie nie jest obsługiwany przez Symbian 
Dzięki, ale niestety 5 sekund do 8 max strona jedna się otworzy i Internet "kaput" Szkoda kurde że tego watsapa też nic już nie wskrzesi 
-
DDR24

-

-

by DDR24 » 22 Feb 2021, o 23:49
Wunder Wungiel wrote:Spróbuj przeinstalować PC Internet. Lub pójdź inną drogą i zainstaluj w telefonie EZSpotPremium. Włącz w telefonie Wi-fi + Dane komórkowe i włącz EZSpotPremium. Kliknij we włącznik w aplikacji, poczekaj aż się włączy. Jak się włączy, wejdź na komputer i spróbuj wybrać sieć Wi-Fi z EZSpotPremium. P.S. Na Windows 7 lepiej by to się robiło [ Dodano: 2 lut 2021, o 06:35 ]Ponieważ Windows 10'wyłączył obsługę wielu starych standardów, np. Z siecią od JoikuSpot się nie połączysz [ Dodano: 2 lut 2021, o 06:35 ]Ponieważ Windows 10'wyłączył obsługę wielu starych standardów, np. Z siecią od JoikuSpot się nie połączysz 
Nie robiłem tego, bo przestałem wierzyć że się uda ale dla pocieszenia telefony idą w górę z ceną - niebawem zabytki będą jeszcze droższe. Dobrze że kupiłeś najlepszy telefon na świecie.
-
DDR24

-

-

by Wunder Wungiel » 24 Jun 2021, o 14:56
@ DDR24 Cześć Odświeżam temat, bo cosik znalazłem  A mianowicie stery do Symbiana S^3 specjalnie na Windows 10. Zwyczajne nie działają. A te mają podobno działać  Linki do artykułów gdzie to znalazłem: - Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Spróbuj, i napisz, co u Ciebie [ Dodano: 24 cze 2021, o 14:56 ]DDR24 wrote:i na pytanie odnośnie działających aplikacji typu youtube
A owszem, YT działa! jak-ogladac-youtube-na-nokiach-vt34829.htm
-
Wunder Wungiel
 Wunder Wungiel

-

-

-
by Wunder Wungiel » 26 Jun 2021, o 09:32
Nawet nie spróbowałeś... A zreszta mam idea, zainstaluj to: - Code: Select all
Jak będzie błąd certyfikatu, rezygnujesz, jak ważność certu wygasła,zmieniaj datę, i próbuj otworzyć YT w systemowej przeglądarce, zgodnie z cytatem: 7. Włączamy dane mobilne/Wi-Fi, idziemy do Aplikacje -> Internet -> Web, wpisujemy w pasku adresu "google.com", potem w wyszukiwarkę: - Code: Select all
8. Wybieramy wynik YouTube'owy, czekamy aż strona się załaduje. Klikamy w miniaturę filmu pod "Sign In", powinien powinno pojawić się kółeczko postępu ładowania, a chwilę potem nasz filmik lub reklama. Jeżeli pojawi się reklama, czekamy aż się skończy i odświeżamy stronę. Powinien być filmik 
I kurczę, nie poddawaj się po jednej nieudanej próbie, trochę czasu trzeba jednak poświęcić [ Dodano: 26 cze 2021, o 09:32 ]A zresztą, PEŁNY poradnik flashowania masz tu: delight-1-8-pl-vt34716.htmA pełen backup zrobisz sobie przez Nokia Suite
-
Wunder Wungiel
 Wunder Wungiel

-

-

-
by Wunder Wungiel » 28 Jun 2021, o 10:42
Właśnie, że działa, ale jakby co to re-up: - Code: Select all
Na WhatsApp coś jest, (transport przez Jabbera), ale podobno WA banuje userów za takie metody, więc nie korzystam. [ Dodano: 28 cze 2021, o 10:42 ]Teraz doczytałem, że ten plik wymaga hacka. Bez hacka nic nie zdziałasz, możesz się pożegnać z kombinacjami
-
Wunder Wungiel
 Wunder Wungiel

-

-

-
Return to [S60] Software