![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Internet |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 25 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Internet w Netii |
---|
![]() |
10 Jun 2009, o 15:30 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No cóż... Przyszedł czas na rezygnację z DialNeta. Jeśli ktoś używa lub miał styczność z Netią to proszę o opinie; czy nie ma problemów z połączeniem się z netem, jak transfer (czy nie zanika tak jak w Neo) itp. Zainteresowany jestem Netią 6Mb/s.
|
Last post |
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 15:43 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam megówkę i sprawuje się świetnie. Transfer nie zanika. Nie ma problemów z połączeniem. Wadą jest standardowy modem - Sagem Fast. Lubi się psuć. Polecam, naprawdę świetny necior.
|
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 16:09 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jakie są ceny?
|
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 16:49 |
Pein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 17:01 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też mam Netię i wyczekuję już końca umowy. Nie dlatego, że jest źle, bo nie jest, tylko dlatego, że mogę skorzystać ze światłowodów (net do 100 MB). Ja przez okres 2 lat neta nie miałem łącznie może przez kilka godzin. Bardzo rzadkie awarie, a jak już to dosłownie max 2 godziny.
Tak jak napisał pakkoz, ten Sagem lubi świrować, ale większych problemów z nim nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 17:04 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczek wrote: czy nie ma problemów z połączeniem się z netem, jak transfer (czy nie zanika tak jak w Neo) zanika w neo? gdzie... mam neo juz dwa lata i nie pamiętam żebym miał jakieś problemy...choćby chwilowe ![]() |
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 17:59 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Również mam neo. Jedyne problemy to brak neta po burzy jak piorun raczył trafiać w słup na którym szedł kabel na mój dom.
|
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 18:21 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Również mam neo. Jedyne problemy to brak neta po burzy jak piorun raczył trafiać w słup na którym szedł kabel na mój dom. dobrze że do mnie kabel idzie drogą podziemną... ![]() |
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 19:26 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam radiowy i nie narzekam
![]() |
![]() |
![]() |
10 Jun 2009, o 20:14 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam neo i nie narzekam tylko czasem net bez powodu nie działa ale rzadko to się zdarza (ale jak coś dopadnie neostradę to nic nie zrobisz)
[ Dodano: 2009-06-10, 20:15 ] ale już nie offtopujmy [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-06-10, 22:37 ] ...w offtopie ![]() |
![]() |
![]() |
11 Jun 2009, o 10:33 |
Ja tam Neo miałem i bardzo chciałbym zapomnieć o tych ciężkich chwilach w moim życiu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 Jul 2009, o 14:55 |
Lemur1910 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bym wam polecał mieć internet na sztywnym łączu, w DSL, ja mam internet osiedlowy z Stałym IP (moze i lepsze zmienne ale do stawiania serów w CS czy ShoutCast jest przydatne stałe IP) ale co do neti to netia jest ok bo podobno moja osiedlówka ciagnie z neti
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 Jul 2009, o 15:21 |
akatsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamilek5995 wrote: jezeli kompus zalezy na zmiennym IP to TOYA oferuje zmienne IP wysatrczy sie przejść i dowiedizec co i jak ![]() No dobra, ale ta Twoja TOYA to raczej ma zasięg tylko w okolicach Łodzi? Netia ma raczej szerszy zasięg i nie zapominaj, że nie wszyscy ludzie są z Łodzi ![]() Tak samo można powiedzieć, że internet w UPC jest całkiem fajny.. tylko jak to się ma do netii i neostrady, które można założyć prawie w całej Polsce, a UPC w kliku dosłownie miastach. |
![]() |
![]() |
12 Jul 2009, o 01:32 |
Lemur1910 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noto jak nie toya to multimedia jest w calej polsce
![]() |
![]() |
![]() |
12 Jul 2009, o 09:56 |
Hehe w całej Polsce tylko nie u mnie
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 25 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Internet |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)