Jeśli program jest w fazie kalkulowania to na wyświetlaczu obok tej baterii jest napisane calculation ? Bo u mnie jest napisane error, a jak wchodzę do programu do wyskakuje okienko calculation in progress. Taki stan jest już prawie tydzień (chyba 3 pełne cykle rozładowanie-naładowanie). Coś jest nie tak, czy mam czekać ?
Wejdź w program, potem opcje i daj reset, może coś pomoże. Tak swoją drogą ja zainstalowałem program wczoraj i chyba w ogóle nie miałem calculating tylko od razu ile będzie trzymać. A jakie są wasze opinie o programie?
Pewnie i tak jest, tylko dlaczego, przecież normalny symbian 9.2 jak na nokiach. No cóż, a już cieszyłem się, że będę miał programik który naprawdę się przyda.
Da się jakoś zmienić pozycję wyświetlania tego pluginu procentowego na pulpicie? W N80 jest nietypowa rozdzielczość i wyświetla się to w kiepskim miejscu.
Obeebok wrote:Da się jakoś zmienić pozycję wyświetlania tego pluginu procentowego na pulpicie? W N80 jest nietypowa rozdzielczość i wyświetla się to w kiepskim miejscu.
W opcjach pluginu jest tylko włącz/wyłącz, więc nic się nie da zrobić