![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 2 of 5 [ 63 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
iOS vs. Android |
---|
![]() |
26 Dec 2011, o 13:42 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: WP7 = Bada = Symbian = 0. Tak przynajmniej jest na chwile obecną. Typowe zdania fanboja srandka. |
Last post |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 13:49 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Typowe zdania fanboja srandka. A czy napisałem, że tak będzie ZAWSZE? Czytałeś całą wypowiedź? |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 13:59 |
hoppek wrote: A czy napisałem, że tak będzie ZAWSZE? Czytałeś całą wypowiedź? A czy ja się dosrałem do "ZAWSZE"? Nie kop dołka pode mną, bo sam w niego wpadniesz. ![]() |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:02 |
Może nie, ale stwierdziłeś, że to jest typowa wypowiedź fanboja, a chyba każdy, kto obserwuje rynek mobilnych systemów byłby w stanie podzielić moje zdanie. Z WP7 nic się nie dzieje, nie ma to nawet takiej popularności jak Symbian. A popularność Symbiana spada.
|
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:08 |
Wodnik Ci zaraz dopieprzy jak wbije na forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:20 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ludzie... Zaraz sie bedziecie klocic ktory sys jest lepszy... Kazdy ma wady i zalety, i kazdy bedzie mial "fanbojow" i "hejterow"
|
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:23 |
ZiomalMarcin wrote: Wodnik Ci zaraz dopieprzy jak wbije na forum On się nie pojawia chyba miesiąc czasu, myślisz, że jego obchodzą takie kłótnie? |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:25 |
dmpwciak wrote: Ludzie... Zaraz sie bedziecie klocic ktory sys jest lepszy... Kazdy ma wady i zalety, i kazdy bedzie mial "fanbojow" i "hejterow" Spoko spoko ![]() ![]() ![]() hoppek wrote: myślisz, że jego obchodzą takie kłótnie? W sumie masz rację. Wbije na VZ, wyzwie Cię od spamerów i sobie pójdzie. ![]() |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:44 |
ZiomalMarcin wrote: Wbije na VZ Nawet tam nie wbije. ![]() |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:48 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin, a ty ku*** fanboj symbiana jesteś i ch** i jakoś nikt ci się nie sra że ciągle jedziesz po andoidzie tak samo jak "fanboje" androida jaką po tobie. więc teraz nie pi***ol głupot o fanbojstwie i nie wyzywaj na to skoro sam jesteś wielkim fanbojem symbiana i reszte uważasz za gówno. identycznie jak twoim zdaniem gówno warci fanboje androida, wp7, biedy i iSzrota
|
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:50 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I tak najlepszy jest S40. W końcu ja tam jako probably pierwszy gostek na świecie wgrałem sobie do niego slang.
![]() |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:51 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: I tak najlepszy jest S40. W końcu ja tam jako probably pierwszy gostek na świecie wgrałem sobie do niego slang. przynajmniej się nie wiesza i nie muli po tygodniu używania ![]() |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 14:53 |
pawelooss wrote: W końcu ja tam jako probably pierwszy gostek na świecie wgrałem sobie do niego slang. A nie czasem pierwszy był pakkoz? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 grudnia 2011, o 14:02 ] Nie mógł, bo ja byłem pierwszym alfa-testerem text chunków dla ndt. A zanim się to rozsiało na forum 6300 czy do Rosjan, to minęło sporo czasu... |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 16:48 |
nemo333 wrote: ZiomalMarcin, a ty ku*** fanboj symbiana jesteś i ch** i jakoś nikt ci się nie sra że ciągle jedziesz po andoidzie tak samo jak "fanboje" androida jaką po tobie. więc teraz nie pi***ol głupot o fanbojstwie i nie wyzywaj na to skoro sam jesteś wielkim fanbojem symbiana i reszte uważasz za gówno. identycznie jak twoim zdaniem gówno warci fanboje androida, wp7, biedy i iSzrota I będę szanował Symbiana, bo nie muszę mieć 1Ghz proca i 512 ramu w telefonie (RTCW na kompie na 64Mb przy windowsie 98 chodził), żeby mi "jako tako" działał. Bateria to akumulator w samochodzie w porównaniu do tego prądożernego szajsu. A w ogóle synku trochę kultury, bo przegiąłeś 2 punkty w regulaminie. |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 16:51 |
ZiomalMarcin wrote: bo nie muszę mieć 1Ghz proca i 512 ramu w telefonie Nie trzeba mieć, na GT540 praktycznie już wszystko w ICS działa, a tam tylko 600mhz, kwestia optymalizacji. Nawet nie miałeś przynajmniej tygodnia telefonu z Androidem, a oceniasz od tej najgorszej strony. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next Page 2 of 5 [ 63 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)