Wodnik Szuwarek wrote:Mi tak przycinał jak miałem brand Orange. Potem wgrałem czysty niemiecki BTL, bo XEO jeszcze nie ma, i jest pięknie. To cała zagadka.
Ernest05 wrote:Wodnik Szuwarek wrote:Mi tak przycinał jak miałem brand Orange. Potem wgrałem czysty niemiecki BTL, bo XEO jeszcze nie ma, i jest pięknie. To cała zagadka.
Tyle ze ten na tym filmiku nie ma zadnego brandu po drugie przy telefonie za te pieniadze nalezy oczekiwac ze ma dzialac po wyjeciu z pudelka a nie ze nawet na czystym sofcie dziala gorzej niz zeszloroczny flagowiec konkurencji. Samsung powinien uczyc sie od htc
bo nie widać nigdzie śladów po drugie nigdy w życiu nie widziałem recenzji aby ktoś do niej wziął telefon z brandem.Wodnik Szuwarek wrote:Ernest05 wrote:Wodnik Szuwarek wrote:Mi tak przycinał jak miałem brand Orange. Potem wgrałem czysty niemiecki BTL, bo XEO jeszcze nie ma, i jest pięknie. To cała zagadka.
Tyle ze ten na tym filmiku nie ma zadnego brandu po drugie przy telefonie za te pieniadze nalezy oczekiwac ze ma dzialac po wyjeciu z pudelka a nie ze nawet na czystym sofcie dziala gorzej niz zeszloroczny flagowiec konkurencji. Samsung powinien uczyc sie od htc
Skąd wiesz, że nie ma brandu jakiegoś operatora? Za wolno to wszystko działa jak na czysty soft. Tylko Apple nie zezwala na brand. Operatorzy na to przystają bo owce ustawiają się w kolejkach. Reszta producentów musi się godzić na warunki operatorów. Inaczej telefonu nie będzie w ofercie. Klient podpisuje umowę, operator wciska swoje usługi oraz aplikacje i nie interesuje go, że zepsuł system producenta. Ważne, że jest kolejna umowa i dojenie klienta na abonamencie.
HitFan wrote:Ernest weź już zejdź z tego Samsunga. ta sekunda, czy dwie, parę cyferek w benchmarku, na co dzień tego i tak nie odczujesz. Jakby Samsung był taki ch***wy jak mówisz to nikt by go nie kupował, a jednak jest inaczej
ZiomalMarcin wrote:Zgadzam się z Wodnikiem. Moja eLka przy 4.2.2 i nakładce Sony łapała lagi. Teraz czysty CM i chodzi jak rakieta. O dziwo nawet zainstalowałem kiedyś ori launcher Sony i on sam się przycinał a nawet nic nie zdążyłem jeszcze wrzucić na pulpity.
Ernest05 wrote:Lka miała lagi na sofcie sony ? Niemożliwe
Jak wykastrowałeś telefon to proste, że jakoś tam chodzi.
Wodnik Szuwarek wrote:Jak kilkunastu? Dałeś 2 filmy gdzie Note przegrywa z gejfonem. Ja dałem 1 i jonny dał 1 gdzie Note wygrywa z gejfonem.
Return to Nowości & Ciekawostki
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests