![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Apple |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Iphone dlaczego warto kupić lub nie? |
---|
![]() |
30 Mar 2010, o 13:12 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 13:18 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Raz miałem takiego w ręce, pobawiłem się godzinę i stwierdziłem... zabawka! Nie potrafię zrozumieć fenomenu tego "cuda". Oprócz gier i WiFi nie ma nic ciekawego. Cena też okropnie wysoka jak za taką zabawke. Gram na telefonie tylko w pasjansa, inne gry mnie jakoś specjalnie nie ciągną więc to mi raczej by było zbędne a WiFi też nie używam. Przyjaciółka właśnie go ma i to nawet 3GS 32gb i nie jest to nic specjalnego, strasznie żałuje zakupu. To raczej tylko daje +10 do lansu tak naprawdę
![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 13:21 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zalety ?
Świetny OS, praktycznie najlpeszy na rynku. Pełen dostęp do aplikacji, możliwość moddingu Świetny pojemnościowy wyświetlacz z funckją multi-touch Odtwarzacz i telefon w jednym Szybka i intuicyjna obsługa Atrakcyjny wygląd Świetna grafika w grach. Wady Brak fizycznej QWERTY Brak MMS bez JB Brak możliwości wysyłania plików przez BT kamil_amil wrote: Co one takiego mają że są takie drogie? To co wyżej a do tego prestiż. Apple jest marką high-end-ową, która wysoko wycenia swoje produkty. Na dzień dzisiejszy bardziej przyszłościowymi i lepszymi telefonami są tel. oparte na Androidzie |
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 13:33 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli raczej nie warto kupic ? Bo mam 600zł i zastanawiam się nad kupnem albo iphone albo 6220c albo 5800.
|
![]() |
![]() |
30 Mar 2010, o 14:07 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamil_amil wrote: 5800. Szczerze ? Moim zdaniem 5800 w porównaniu do iPhone'a to słaby telefon. Może konkurować jedynie jeśli chodzi i jakośc muzyki. Szybkość używania czy stabilność systemu zdecydowanie przemawia na korzyść produktu Apple'a. Do tego Nokia ma gorszy wyświetlacz. iPhone ma ekran pojemnościowy a Nokia gorszy - rezystencyjny. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Apple |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)