![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Python |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Użytkowe] iPhoneSque Mod for S60 Browsers, zmiana useragenta przeglądarki |
---|
![]() |
7 Sep 2010, o 20:42 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aplikacja służy do zmiany UserAgent'a domyślnej przeglądarki dla telefonów s60v3 oraz s60v5. Aplikacja wymaga Python'a 1.45.
Dostępne UserAgent'y: - Original - iPhone - FireFox/XP - Google Chrome - Internet Explorer - Nokia N73 - Nokia N95 - Nokia N96 - Nokia E90 - Windows CE - BlackBerry 7130e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Instrukcja: - instalujemy iphonesque_fp1_1.3_UAChange.sis; - instalujemy UserAgentSelect_v1_0_3.sis; - uruchamiamy aplikację "UA Change". iPhoneSque 1.3 UAChange: UserAgentSelect 1.0.3: |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Sep 2010, o 22:20 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wnerwiaj mnie, a ja ślęczałem ręcznie.
![]() Trzeba będzie sprawdzić, czy zmienia to informację o systemie, bo ręczna edycja nic w tej kwestii nie zmieniała. |
![]() |
![]() |
8 Sep 2010, o 08:54 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, aplikację zainstalowałem, porobiłem screeny, ale nie testowałem na domyślnej przeglądarce. Z tego co wczoraj doczytałem to zmiana useragenta może nie działać na niektórych telefonach (ale na jakich konkretnie to nie wiem).
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Symbian » Aplikacje: Python |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)