![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Zabawy |
Previous topic | Next topic Page 7 of 7 [ 105 posts ] Go to page Previous 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
IV Liga Typerów |
---|
![]() |
25 Apr 2013, o 22:54 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Dolcan Ząbki 1
GKS Tychy - Okocimski KS Brzesko 1 Górnik Zabrze - Jagiellonia Białystok 2 Ruch Chorzów - Lech Poznań 1 Arsenal Londyn - Manchester United 2 Newcastle United - Liverpool FC 2 Olympique Lyon - AS Saint Etienne 1 Athletic Bilbao - Fc Barcelona 2 Atletico Madryt - Real Madryt 2 FC Torino - Juventus Turyn 2 AC Milan - Catania Calcio 1 FC Parma - Lazio Rzym 2 Szachtar Donieck - Metalist Charków 1 |
Last post |
![]() |
![]() |
8 May 2013, o 13:45 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uaktualnienie:
Quote: Bayern Monachium - FC Barcelona 4:0 Borussia Dortmund - Real Madryt 4:1 FC Basel - Chelsea Londyn 1:2 Fenerbahce - Benfica Lizbona 1:0 Santos L - Monterrey 0:0 Układ sił: 1)davvid - 65 2)wook - 56 3)WojtekGR - 55 4)Mati91 - 54 5)zibi305 - 52 6)Krzysiek_PL - 46 7)adrian219 - 42 Powodzenia ![]() [ Dodano: 8 maja 2013, o 13:45 ] Przepraszam za przerwę. Ruszamy dalej ! ![]() Nowe mecze: Moje typy: Polonia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2 Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa X Zawisza Bydgoszcz - Cracovia 1 Fulham Londyn - Liverpool FC 2 Reading FC - Manchester City 2 Olympique Lyon - Paris Saint Germain X Olympique Marsylia - Toulouse FC 1 Atletico Madryt - FC Barcelona 2 Real Valladolid - Deportivo La Coruna X Bayer Leverkusen - Hannover 96 2 VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund 2 Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 1 AC Milan - AS Roma X ACF Fiorentina - US Palermo 2 St. Mirren - Aberdeen 1 Feyenoord - Brema 1 Punkty podam niedługo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 May 2013, o 13:58 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polonia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa 1 Zawisza Bydgoszcz - Cracovia 2 Fulham Londyn - Liverpool FC 2 Reading FC - Manchester City 2 Olympique Lyon - Paris Saint Germain 1 Olympique Marsylia - Toulouse FC 1 Atletico Madryt - FC Barcelona 2 Real Valladolid - Deportivo La Coruna x Bayer Leverkusen - Hannover 96 x VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund 2 Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 2 AC Milan - AS Roma 1 ACF Fiorentina - US Palermo x St. Mirren - Aberdeen x Feyenoord - Brema 2 |
![]() |
![]() |
8 May 2013, o 16:21 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polonia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa 2 Zawisza Bydgoszcz - Cracovia 2 Fulham Londyn - Liverpool FC 2 Reading FC - Manchester City 2 Olympique Lyon - Paris Saint Germain 2 Olympique Marsylia - Toulouse FC 1 Atletico Madryt - FC Barcelona X Real Valladolid - Deportivo La Coruna X Bayer Leverkusen - Hannover 96 2 VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund 2 Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 1 AC Milan - AS Roma 1 ACF Fiorentina - US Palermo 2 St. Mirren - Aberdeen 1 Feyenoord - Brema 1 |
![]() |
![]() |
8 May 2013, o 16:30 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polonia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa 2 Zawisza Bydgoszcz - Cracovia 2 Fulham Londyn - Liverpool FC 2 Reading FC - Manchester City 2 Olympique Lyon - Paris Saint Germain 1 Olympique Marsylia - Toulouse FC 1 Atletico Madryt - FC Barcelona 2 Real Valladolid - Deportivo La Coruna x Bayer Leverkusen - Hannover 96 1 VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund 2 Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 1 AC Milan - AS Roma 1 ACF Fiorentina - US Palermo x St. Mirren - Aberdeen x Feyenoord - Brema x |
![]() |
![]() |
8 May 2013, o 22:04 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polonia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko-Biała x
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa 2 Zawisza Bydgoszcz - Cracovia 1 Fulham Londyn - Liverpool FC 2 Reading FC - Manchester City 2 Olympique Lyon - Paris Saint Germain X Olympique Marsylia - Toulouse FC x Atletico Madryt - FC Barcelona x Real Valladolid - Deportivo La Coruna 2 Bayer Leverkusen - Hannover 96 x VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund x Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 1 AC Milan - AS Roma 1 ACF Fiorentina - US Palermo 1 St. Mirren - Aberdeen 2 Feyenoord - Brema 1 |
![]() |
![]() |
9 May 2013, o 07:03 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polonia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko-Biała x
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa 2 Zawisza Bydgoszcz - Cracovia 2 Fulham Londyn - Liverpool FC 2 Reading FC - Manchester City 2 Olympique Lyon - Paris Saint Germain 2 Olympique Marsylia - Toulouse FC x Atletico Madryt - FC Barcelona 2 Real Valladolid - Deportivo La Coruna 2 Bayer Leverkusen - Hannover 96 x VfL Wolfsburg - Borussia Dortmund x Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 1 AC Milan - AS Roma 1 ACF Fiorentina - US Palermo 1 St. Mirren - Aberdeen 2 Feyenoord - Brema 1 |
![]() |
![]() |
17 May 2013, o 22:15 |
czemu tak stoimy z naszą ligą?
![]() |
![]() |
![]() |
17 May 2013, o 22:17 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo wojtek gdzieś zaginął...
![]() |
![]() |
![]() |
17 May 2013, o 22:31 |
Jakby nie było za tydzień finał LM i prawie koniec wszystkich Lig.
|
![]() |
![]() |
12 Aug 2013, o 11:02 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Planuję jeszcze jedną, ale długą kolejkę po czym podam wszystkie zaległe wyniki. za brak czasu przepraszam. Mam szkołę, 2 pracę i pogodę czyt. różnorakie imprezy i takie tam
![]() [ Dodano: 12 sie 2013, o 11:02 ] Witajcie. W ramach przeprosin do głównej klasyfikacji dodałem 10 dodatkowych za które zwycięzca otrzyma 5pkt rep. Przepraszam że tak późno. Stoczyłem się w życiu internetowym, ale teraz powoli znajduję jakąś godzinę dziennie na NH. Czy będzie V edycja? Jeśli mi zaufacie, tak. Jeśli znajdzie się min. 6 osób to robię, i tym razem do końca. Ale o tym na końcu. Smutne zakończenie ligi zacznę od podsumowania. LM była nad wymiar trudna gdyż faworyci odpadali, co odbiło się na punktach. Najbardziej przewidywalna była liga hiszpańska, najtrudniejszą nie jak mi się wydawało francuska, tylko angielska gdzie często dochodziło do niespodzianek. Tak więc 1) KLASYFIKACJA REPREZENTACYJNA III Miejsce : KrzysiekPL, wook - 6pkt II Miejsce: Mati91, zibi305, WojtekGR - 7pkt ZWYCIĘZCA: davvid - 8pkt (5pkt rep.) 2) ZBIÓR INNYCH LIG III Miejsce : Mati91 - 8pkt II Miejsce: WojtekGR - 9pkt ZWYCIĘZCA: davvid - 15 pkt (5pkt rep.) 3) KLASYFIKACJA PUCHAROWA III Miejsce : KrzysiekPL, zibi305, wook - 8pkt II Miejsce: davvid - 9pkt ZWYCIĘZCA: adrian219 - 10 pkt (5pkt rep.) 4) Liga Francuska III Miejsce : zibi305 - 4pkt II Miejsce: Mati91 - 5pkt ZWYCIĘZCA: WojtekGR - 7pkt (5pkt rep.) 5) Liga Niemiecka III Miejsce : Mati91, WojtekGR - 4pkt II Miejsce: davvid, wook - 5pkt ZWYCIĘZCA: zibi305 - 6pkt (5pkt rep.) 6) Liga Włoska III Miejsce : davvid, adrian219 - 7pkt II Miejsce: zibi305, WojtekGR - 8pkt ZWYCIĘZCA: Mati91 - 9pkt (5pkt rep.) 7) Liga Hiszpańska III Miejsce : Mati91 - 8pkt II Miejsce: WojtekGR - 9pkt ZWYCIĘZCA: wook - 10pkt (5pkt rep.) 8 ) Liga Angielska III Miejsce : Mati91, adrian219, zibi305 - 3pkt II Miejsce: wook - 4pkt ZWYCIĘZCA: davvid - 5pkt (5pkt rep.) 9) I Liga Polska II Miejsce: zibi305, KrzysiekPL, WojtekGR - 2pkt ZWYCIĘZCY: adrian219, Mati91, davvid, wook - 3pkt (5pkt rep.) 10) Ekstraklasa III Miejsce : wook, KrzysiekPL - 5pkt II Miejsce: Mati91, zibi305, adrian219, WojtekGR - 6pkt ZWYCIĘZCA: davvid - 8pkt (5pkt rep.) 11) KLASYFIKACJA GŁÓWNA Na początek gratuluję Adrianowi - nie przystąpił do pierwszej kolejki, a i tak tylko punkt zabrakł mu do Krzyśka. Davvid pokazał że ma nosa - bo przewagę uzyskał miażdżącą. I na koniec zapraszam do komentarzy - zwłaszcza tych którzy chcieliby V edycji. Bo jeśli mielibyśmy startować to natychmiast ![]() VII Miejsce: adrian219 - 48pkt VI Miejsce: KrzysiekPL - 49pkt V Miejsce: zibi305 - 56pkt 4 miejsca na szczęście nie ma ;-) III Miejsce : Mati91, wook - 59pkt (10pkt rep.) II Miejsce: WojtekGR - 60pkt (20pkt rep.) ZWYCIĘZCA: davvid - 70pkt (30pkt rep.) Pozdrawiam ![]() Wojtek ![]() PS: Jeśli pomyliłem się w repkach co jest bardzo możliwe ZGŁASZAĆ MI TO I TO ZARAZ ![]() |
Last edited by WojtekGr on 12 Aug 2013, o 11:03, edited 3 times in total. |
![]() |
![]() |
12 Aug 2013, o 11:28 |
Super, ze znalazles czas i podsumowales ta edycje typerki. Ja oczywiscie jestem chętny na kolejną edycje. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
12 Aug 2013, o 12:08 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
też jestem chętny na następną edycje.
|
![]() |
![]() |
12 Aug 2013, o 12:27 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie spodziewałem się tak dobrych rezultatów.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
12 Aug 2013, o 20:42 |
Też szacun, że Ci się chciało liczyć to wszystko
![]() pozdrawiam i dzięki:) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Page 7 of 7 [ 105 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Zabawy |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)