by MartinZCH » 16 Feb 2011, o 00:22
Był bym zainteresowany tym mx-keyem ale trochę się obawiam że mi puszka siądzie,jak to jest z tym że siada ta pucha?to zależy od boxa jaka wersja czy co?bo jednym siada i innym nie.Co o tym wszystkim sądzicie?? I mógł by ktoś napisać jakie telefony są obsługiwane do simlocka z pkey emulator?Bo chcę kupić kable ale żeby nie kupić do takich modeli co nie będą obsługiwane.Czy jak kupie mx-keya to ściągnę simlocka z n95 za pomocą kabla fbus? Emulator będzie obsługiwał wszystkie wersje telefonów to co mx key obsługuje?Najpotrzebniejsze mi żeby robił unclocki.
Na początek to ja bym chciał się nauczyć ściągać to mój pierwszy box także czeka mnie dużo nauki...
Gdy będę miał mx-keya będę mógł go używać do kilku boxów czy tylko do jednego?pytam się na zapas gdybym chciał kiedyś dokupić.
Mam jeszcze taki problem a mianowicie zainstalowałem JAFa+pkey emulator i z emulatorem działa,ale gdy klikam na ikone jafa żeby uruchomić to wyskakuje mi ''Can't load WinSCard.dll'' czym to jest spowodowane? Może być potem problem gdy kupie mx keya z uruchomieniem samego jafa
Mam win7