![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Kącik Eksperta » Box & Service |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 36 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[JAF/Phoenix] Jak je odpalić na windows 7? |
---|
![]() |
27 Feb 2011, o 09:47 |
barttek23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi nadal nie działa ten JAF. Robię wszystko tak jak jest opisane i otrzymuję błąd:
ERROR: Not supported Windows version |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Feb 2011, o 10:09 |
yhherror ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
barttek23, Jakiego J.A.F'a pobrałeś i jaki emulator ?
|
![]() |
![]() |
27 Feb 2011, o 11:44 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
barttek23, wszystkie pliki exe zrób ze zgodnością Windows XP SP3. Chociaż najlepszy JAF z dobrym emulatorem to z końcówką .64.
Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
27 Feb 2011, o 12:04 |
yhherror ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, bądź 62, który bez grzebania działa z win 7, trzeba tylko dograć pliczek dla wykrywania nowych fonów.
|
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 07:52 |
wiertolot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi natomiast mam spory problem i nie działa mi program Phoenix na Windows 7 32-bit,przy instalacji zwiesza wyskakuje jakiś błąd,ale w końcu po 15 minutach namysłu go zainstaluje,ale potem niestety nie odpala przy próbie jego uruchomienia i wyskakuje jakiś błąd Nokia dongle i i inne błędy i zamyka mi go......
Próbowałem uruchomić w różnych trybach zgodności i nici to samo. Próbowałem zainstalować parę z nowszych i starszych wersji i na wszystkich robi to smo co napisałem u góry. Tego phoenixa co podał kolega powyżej w linku w tym poście nistety ni moge pobrać. Natomiast na XP działa ok każdy,a na WINDOWS 7 32-bit nie chce żaden zatrybić i działać żaden. W związku z tym proszę pilnie o pomoc i jakiegoś działającego linka z dobrym działającym najnowszym Phonixem pod win7 32-bit,żeby instalował,odpalał i działał ok również z najnowszymi telefonami symbian 3 i te błędy nie wyskakiwały. Będe ogromnie wdzięczny.Dziękuję z góry wszystkim którzy raczą pomóc w tej kwesti .Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 09:43 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nawet 2009 działa na Win 7. Wyłącz antyvira i rób z prawami administratora. Tu masz pełno linków.
flashing-wgrywanie-softu-vf197.htm |
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 12:44 |
Patrzyłem i testowałem je z tego linka i inne i jak pisałem,żaden mi nie trybi na windowsie 7.
Wyskakuje mi na koniec jego instalacji na każdym jakiś ten błąd: Unable to execute file: Phoenix Service Software Phoenix Service Software failed; code2. Nie można odnaleźć okreslonego pliku. i tyle........ Potem przy próbie uruchomienia to znowu taki błąd: Install a Nokia dongle and try to start application again; a na końcu zamknij program i to co poniżej i nie chce odpalić!!! Podpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: phoenix.exe Wersja aplikacji: 5.2.4.45120 Sygnatura czasowa aplikacji: 4d58f3fb Nazwa modułu z błędem: phoenix.exe Wersja modułu z błędem: 5.2.4.45120 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4d58f3fb Kod wyjątku: c0000005 Przesunięcie wyjątku: 00002c46 Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 0a9e Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Dodatkowe informacje 3: 0a9e Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0415 Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline: C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt Zapore antyvirusa wyłańczałem i robiłem ok z uprawnieniami administratora i nici nie dzała!!!! Na systemie xp sp2 jest ok i nic takiego nie dzieje i działa ok ,a na windows 7 już nie wiem brak mi słów i nerwów; Temu proszę o jakiegoś dobrego tego najnowszego phoenixa na windows 7 na 100% sprawdzonego i ok działającego i linka do niego. Dzięki z góry.Pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 maja 2011, o 12:34 ] Linki są na forum, wszystko od 2011 są sprawne. Jeśli nie chce Ci zainstalować, to masz mocno zaśmiecony system i w takim przypadku pozostaje reinstalacja albo postawienie obok Windowsa XP. [ Dodano: 3 maja 2011, o 12:43 ] jak jest sprawne jak są takie cyrki na win7 ,system mam czyściutki świeżo po reinstalacji, widocznie ten phoenix jest tylko i wyłącznie pod xp,bo tam jest ok ,a na win7 nie chce trybić i takie błędy i temu moja prośba o jego dobra wersja pod win7,której widze nigdzie nie ma a jest tyle linków tylko do wersji pod xp.Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 12:46 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
K'wa dać Ci screen z mojego PC na Win7 32-Bit?
Mi działa bez problemowo! |
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 12:50 |
no to jak ci działa to pomóż mi odpalić i daj mi swoja wersja,bo widocznie w moja czegoś brakuje.Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 12:53 |
Mam wersję z forum, dokładniej tą (post paweloosa) Na czas instalacji wyłączasz antywira i instalujesz jako administrator, najlepiej do C:\Program Files\Nokia\Phoenix (czyli domyślna lokalizacja)
|
Last edited by HitFan on 3 May 2011, o 12:54, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 12:58 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wiertolot, najwyżej jesteś wyjątkiem, bywa. Przy 2006 to był w ogóle cud jak się uruchamiał na 30% systemów.
![]() |
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 13:44 |
nie jestem wyjątkiem,nie ma dobrej wersji tego phoenixa pod win7,bo takie błedy wyskakują i tyle,
a może mój antyvirus coś machmęci mam McAfee,zapore w nim wyłączyłem,a całego ni wiem jak; prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 13:51 |
To masz pecha, wersja działa na Win7 32-bit, na dowód screen:
![]() |
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 13:54 |
no niestety mam widocznie pecha..........
|
![]() |
![]() |
3 May 2011, o 15:29 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie rozumiem jak wam może nie działać, mi jakoś działała każda wersja jaką ściągnąłem, nawet na zaśmieconym systemie i po wgraniu 2008 na 2011. jaki z tego wniosek? nie umiesz poprostu go wgrać!
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 36 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Kącik Eksperta » Box & Service |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)