![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jak oglądać YT na Nokiach z Belle FP2 i Belle Refresh? Działający sposób! |
---|
![]() |
19 Apr 2021, o 08:42 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć!
Udało mi się dotrzeć to tego, jak oglądać filmiki z YT na 808PV. Myślę, że będzie to działać także na innych modelach z Belle (np. N8, E7, 701, 603, 700, C7) I to jest oglądanie, nie pobieranie ![]() ![]() 1. Flashujemy Delight, jeśli jeszcze go nie mamy. Delight'a do paru modeli wrzuciłem w dziale Zmodyfikowane softy: softy-symbian-belle-vf281.htm Najprawdopodobniej będziecie mieli go tylko po angielsku. Jeśli waszego modelu nie ma w tym dziale, pobieracie ręcznie z oficjalnej strony Delight: I flashujecie wasz telefon: 2. Idziemy do Apps/Aplikacje -> Tools/Narzędzia -> ROMPatcher+ -> wybieramy CRepository4All_fix_FP2, klikamy w niego aż zaświeci się na zielono. 3. Włączamy WiFi/dane mobilne, włączamy przeglądarkę, wchodzimy na https://google.com i klikamy w Zaloguj się. Logujemy się na nasze konto Google. 4. Zamykamy przeglądarkę i wracamy na ekran główny. Idziemy do Apps/Aplikacje -> Tools/Narzędzia -> Delight App -> Dodatki/Extras -> Selektor/Selector -> User Agent, wpisujemy w pole tekstowe "Android 2.3.5" (bez cudzysłowów). Klikamy "Change user agent/Zmień User Agenta". 5. Otwieramy przeglądarkę, wchodzimy w adres http://m.youtube.com/feed/ i zgadzamy się na cookie itp. 6. Od teraz możemy oglądać filmiki na YT szukając przez Google: "<tytuł_filmiku/piosenki> m.youtube.com". Wybieramy nasz filmik, a on zacznie się odtwarzać ![]() Mam nadzieję, że ten przydługi "tutorial" się przyda. ![]() Pozdrawiam ![]() |
Last edited by Wunder Wungiel on 11 Nov 2021, o 12:17, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 18:46 |
kuba7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie no, naprawdę jestem pod wrażeniem, plusik już poleciał
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 19:08 |
Wiesz, to dlatego, że po prostu nie testowałem tego na Belle Refresh (N8 ma Belle Refresh), tylko jedynie na Belle FP2 (tą wersję ma moja 808). Potem na kompie dopiszę modele z Refresh. Czyli działa Ci
Jeśli Ci nie pójdzie, jest jeszcze metoda z pobieraniem. Można to robić Operą Mobile. Wchodzisz w filmik YT w Operze, klikasz w Play, i zaczyna ściągać plik videoplayback.mp4, który jest tym filmem ![]() |
Last edited by Wunder Wungiel on 14 Aug 2021, o 12:18, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
29 May 2021, o 19:28 |
kuba7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie no, mi działa elegancko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 Nov 2021, o 12:18 |
Mały update!
![]() Google znowu coś namieszało, i był problem z akceptowaniem cookie. Spece znaleźli rozwiązanie i możemy się znowu cieszyć YT na Symbianie ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)