|
|
|
Rozmowy o wszystkim i o niczym, humor, ankiety, przywitalnia...
by walkmanowiec » 12 Sep 2010, o 18:51
ryba wrote:jednak to tylko mit, że dziewczyny przede wszystkim patrzą na wygląd
Z tym się zgadzam, wiele dziewczyn chce po prostu "normalnego" faceta, z którym może pogadać itd, a wygląd to sprawa drugorzędna, chociaż i zdarzają się takie wyjątki, że dziewczyny sobie wybierają na NK co przystojniejszych chłopaków i spamują ich skrzynki;D ryba wrote:A ja ostatnio przekonałem się, że dużo trudniej jest spławić dziewczynę a nie ją zdobyć...
Tutaj też się zgadzam. Szczególnie tak jest kiedy już z kimś się fajnie gada i w ogóle, ale dla Nas tylko gada, a ona chciałaby coś więcej a tu lipa... No ale ja zawsze sobie z tym radzę, bo każdy wie, że szczery ze mnie chłopak i jak cos jest nie tak to mówię i tyle. IuDeX wrote:Co do spławiania, to mam za miękkie serce i gram na czas;p
Czas niekiedy gra na Twoją niekorzyść  A Wy patrzycie na wygląd?  Szczerze!;p
-
walkmanowiec
 HDD Expert

-

-
- Telefon: N95 8GB
- Soft: v.35 HACK
- Operator: Plus
- Online: 17d 10h 7m 4s
- Reputation point: 326

-
by adrian219 » 12 Sep 2010, o 19:45
bastard3son, ta... ty patrzyłeś jakie kto posiada telefony, a nie na wygląd dziewczyn.  Laski przeszły na drugi tor. walkmanowiec wrote:Może i każdy chociaż ja raz, że tak powiem "po ciemku" poznałem dziewczynę, przegadaliśmy z pół nocy i dopiero nad ranem okazała się ... całkiem "zdrową" Kobietą;d
Jak to by ktoś powiedział:  A tak serio, no wiadomo, zawsze znajdzie się wyjątek od zasady, lecz to jest taki mały procent, że szok. ![;] ;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif) Jeśli byłeś po ciemku, to nie widziałeś wyglądu, więc mogłeś sobie najpierw zacząć od charakteru.  Pozdrawiam adrian219

Moderator: 24.01.2011 - 24.01.2021
Na forum już <uwaga> 12 lat. 
-
adrian219

-

-
- Telefon: Motorola Moto G
- Soft: 4.4.4
- Operator: Play
- Online: 220d 14h 51m 41s
- Reputation point: 4123

-
by ryba » 12 Sep 2010, o 20:51
Z wyglądem sprawa jest specyficzna. Dziewczyna na pewno powinna wyglądać schludnie, powinna być zadbana, mieć czyste włosy, paznokcie. Jeśli jakaś dziewczyna dba o siebie, umie się ubrać to nawet z największej brzyduli może zrobić się ekstra laska. Tak, patrzę na wygląd, jest to ważne, nie będziesz przecież z dziewczyną, której wygląd Cie odrzuca. I tutaj zaczynają się schodzy, szukanie tej ładnej i inteligentnej  .
-
ryba

-

-
- Telefon: iPhone 6S+/6S
- Soft: Tak.
- Operator: Play
- Online: 75d 11h 14m 44s
- Reputation point: 1589

-
by Tomi1134 » 12 Sep 2010, o 21:02
ryba wrote:I tutaj zaczynają się schodzy, szukanie tej ładnej i inteligentnej  .
"Szukanie igły w stogu siana" raczej inteligentnej i schludnej albo tapeciary (2-gi czynnik pominę  ) [ Dodano: 12 wrz 2010, o 21:02 ]PS: "wyrywać lachony" - tego trzeba się nauczyć, a nie jakieś poradniki 
Niech moc będzie z tobą 
-
Tomi1134
 stay tuned

-

-
- Telefon: i5510
- Operator: Orange
- Online: 48d 5h 12m 9s
- Reputation point: 1117

by Obeebok » 13 Sep 2010, o 11:05
Aż mi się przypomniał temat ze starego dobrego Siemensiaka http://forum.siemensiak.pl/viewtopic.php?f=14&t=23157 Pierwszy post ukazuje, czego faceci szukają piotr wrote:Po prostu, tak jak w temacie Jest lato, jest 30 stopni a ja siedze w domu i albo sie ucze, albo gadam z G@jowym na gg Chce to zmienic Tak wiec szukam dziewczyny Wymagania: Miła, sympatyczna, z poczuciem humoru Kolor wlosów: byle nie rudy Wzrost - małym norkom dziękujemy Musi być szczupła, iż mam ochotę się z nią pokazać na plaży/nad jeziorem/na spacerze Plastikom dziękuję To samo się tyczy białych kozaczków Musi być głęboko wierząca Musi być dziewicą Musi być doświadczona (czy to się wyklucza?) Powinna znać swoje miejsce w związku...(wytlumacze szerzej jezeli bedzie trzeba...) Moj typ to dlugie, czarne, krecone wlosy Nie, nie interesuje mnie to, że u każdej się takie znajdą, ja chcę żeby miała takie na głowie C75->nie chodzi o model siemensa Musi miec jakis ukryty talent, obojetnie co. Moze robic: dobrze jajecznice, dobrze śpiewać, dobrze zmywać lub po prostu dobrze Musi znać zastosowanie jakże trudnego pytania zwrotnego "a ty?" Ogolnie wyglad nie gra roli, byleby była zadbana Pumeks to nie tylko skała wulkaniczna Jeżeli chodzi o charakter to jestem wymagający Nie może być wulgarna, wystarczy że ja jestem W ogóle jak to brzmi np "ch*j" w damskich ustach? W każdym innym przypadku rewelacyjnie Musi być spokojna a jednoczesnie wyluzowana. Nie lubie lasek ktore nie wiedza czego chca oraz takich ktore chca nie wiadomo czego Fajnie jakby miała starszą siostrę Metale, punki i inne klony odpadają Różowe landrynki także "córeczki tatusia" albo mamusi niech lepiej zostaną w domciu Czy na tym świecie są normalne dziewczyny? Pewnie uznacie mnie za wymagającego Ale ja chcę dziewczynę "po prostu" Na lato, na wycieczkę, do rozmowy, do bliskości, po prostu Po prostu... ![:] :]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah.png)
-
Obeebok

-

-
- Telefon: HTC Mozart
- Operator: Plus
- Online: 14d 22h 8m 55s
- Reputation point: 762

Return to Off-Topic