Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
obecnie mam internet z Netii, chciałbym zrobić tak, żeby mieć możliwość połączania się PSP i laptopa do tego internetu. Co potrzebuje kupić?? Obecnie mam modem ST 330 i chcę go jak najszybciej wywalić, bo nie jest zgodny z Sevenem x64 ani Vistą...
wasiesto, ok, a jak podłącze kompa, w którym nie mam WiFi do tego modemu?? Kablem, czy muszę dokupywać coś?? Nie wiem jak się to nazywa ale mam modem do kompa pod ADSL.
Też mam netię. Router Pentagrama, szczerze polecam. W miarę łatwa konfiguracja i dobry zasięg. Miałem wcześniej linksysa, ale nie byłem zadowolony (ciągłe problemy, nie zapamiętywał ustawień, Pewnie wada konkretnego egzemplarza )
[ Dodano: 4 sie 2010, o 21:08 ] http://allegro.pl/item1173585971.html Chyba to będzie najlepszy i przyszłościowy router. Cena nie wygórowana. A trudno będzie takie coś skonfigurować pod Netię??
wasiesto, ja mam ustawione 8.35 bo na linii TP mam (chyba, może z innego powodu ale mam 8.35).
[ Dodano: 27 sie 2010, o 10:26 ] znaczy się 0.35. Wszystko śmiga, sam się zdziwiłem jaka prosta jest konfiguracja routera. Ale tryb zabezpieczeń musiałem wybrać WPA-PSK/WPA2-PSK, bo albo by nie działało z laptopem albo by nie działało z PSP.