Do rzeczy. otóż kupiłem wyżej wymieniony telefon, i mam pewien problem. Otóż po odpaleniu fona ( z SIM i bez ) wszystko się swietnie pięknie ładuje i nagle sru "ANTI THEFT" potrzebny mi jest tutaj Kod Zabezbieczeń, który ani ja ani poprzedni właściciej nie byliśmy w stanie odgadnać. Czytałem o tym na necie i robi się tak zazwyczaj jak trafia się NOWA KARTA SIM. spoko
Robiłem 3 różnymi porgramami ( odzyskanie przez IMEI ) oraz kilkunastoma stronka odczytanie kodu i.... ? ZONK
Na każdej ze stron pokazuwało mi taki sam kod więc nie kłamały..
2 opcja to MBro USB Nok..... hmm niby zadziałało, ale nie do końca:
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Lepszy patent to fakt, że na pudle i wedłóg programu są 2 inne IMEIe

Teraz przymierzam się do jak to nazywacie Dead Flashing ( na danych mi kompletnie nei zalezy... w sumie nawet na reke jest mi reset do domyslnych ) aktualnei ściągam Pheonixa, ale pkt 2 "Firmware" hmm potrzebuje Sym Belli ( albo czegokolwiek na rozruch )
No tak zapomniałbym. o ile Nokia Suite ( nie PC suite ) na początku widziała telefon i mogłem niemalże wszystko do czasu aż musiałem potwierdzić na telefonie np rodzaj połączenia.. to było genialnie.. a teraz mam tylko ok 5 sekund na działanie po wejściu na pulpit potem Anti Thief

Reasumując .. Jakieś Rady?
oraz konkretny link do softu by móc działać z Pheonixem

@ o co kaman z tym tagiem? Wybaczcie ale coś nie ogarnąłem