Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
w "nagrodę" za udział w bójce szkolnej dostałem zadanie napisać referat na temat: jak przeciwdziałać przemocy w szkole? Macie może jakieś pomysły bo moje się skończyły ;d
Nie prowadzić do bójek. Nie prowokować. Szanować rówieśników i ich zdanie. Nie używać przemocy wobec innych. Nie obrażać innych. I krótko opisz te punkty, wtedy będzie ok. Bo przecież nie piszesz tego na ocenę.
Napisz jak przeciwdziałać bójce pomiędzy dwoma kolegami lub koleżankami. Jak rozwiązywać problemy bez użycia siły. Również napisz jak powstrzymywać się od bójek.
Aktualne telefony: Nokia 6610i, 3110c, N73 ME, 5130 XM. Sony ericsson Xperia x8
Instalacja monitoringu w szkole, wzbudzenie zaufania, aby poszkodowani nie bali się o tym mówić odpowiednim osobom, wykłady na temat przemocy (do czego to prowadzi, pokazanie, że jest to zbędny element w życiu). Więcej pomysłów nie mam.
umnie w szkole jest monitoring ale to jest beznadzejne ktoś porysował księdziowi samochud i było na mnie monitorink podobno nie siegał ale sprawa została wnosona na policje i została ułozona
philips Samsung c25 SE k300i SE k800i Nokia 5130 Polecam Nokia5130 XM & SE K810i