![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[C7-00] Jak skopiować i zainstalować gry na Nokii C7? |
---|
![]() |
21 Dec 2014, o 22:03 |
nokiaC7gry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
![]() Piszę,gdyż mam problem z instalacją gier na Nokię C7. Próbowałam ściagnąć gry poprzez aplikację "sklep",ale mam problemy z połączeniem.I telefon w ogóle się nie łączy z internetem. ![]() ![]() Ustawienia dot. wifi są włączone.Wczoraj udało mi się coś ściągnąć,ale po włączeniu gry pyta o połączenie z internetem. Z dwóch gier działa jedna.Innych nie mogę ściągnąć ,bo nie mogę się połączyć ze "sklepem". ![]() ![]() ![]() Próbowałam zgrać gry z laptopa na telefon.Ale potem nie mogłam ich znaleźć na komórce. Próbowałam poprzez menadźera plików,i zipa.Ale gry [w formacie "java"] w ogóle nie są odczytywane przez komórkę. Zrzuciłam n komórkę Arkanoida [java] i super węża [java],ale nie mogę ich nigdzie znaleźć... ![]() ![]() Stąd mój temat. Czy ktoś wie jak i gdzie [w jakim folderze] zainstalować gry na C7,z komputera,tak by można je było później otworzyć i grać? Nokia C7 system : nokia belle refesh. wersja oprogramowania:111.040 Pozdrawiam ![]() |
Last edited by nokiaC7gry on 23 Dec 2014, o 00:28, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Dec 2014, o 00:52 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Połączenie z netem to norma, bezpłatne kijowe gry, w których co 5 min. masz reklamy.
Co do zrzucania- ja tam zawsze zrzucam do karty pamięci (w folder główny) albo do wbudowanej (również główny). Powinno odczytać (u mnie zawsze bez problemów, *.jar, *.jad itd.). Ustaw również może tryb połączenia USB na Magazyn Masowy, czasem tryb Nokia Suite odwala cyrki. A tym, że sklep nie może się połączyć nie martw się. Norma ![]() |
![]() |
![]() |
22 Dec 2014, o 09:39 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podczas przerzucania wyłącz program Nokia Suite, bo potrafi on zmienić tryb, z wspomnianego już przez Pieroga, `Magazyn Masowy' na `Nokia Suite'.
|
![]() |
![]() |
23 Dec 2014, o 00:24 |
Dziękuję.
![]() Już sobie poradziłam. A mianowicie,wpadłam na pomysł by założyć nowy folder, o mojej nazwie, wrzucić do niego gry,a potem wrzucić do komórki. Od razu znalazłam ![]() Ale nie wszystko się odpala. I aktualnie szukam jakiś fajnych gier na Nokie C7. Tutaj są jakieś,ale nie wiem do czego są te liczby w nazwach tematów.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Dec 2014, o 10:28 |
Gdy wejdziesz do działu gry (oczywiście Symbian), wchodzisz w poddział Gry: Symbian^3. W nazwach tematu mogą być liczby typu 155 MB. To oznacza "wagę" gry
![]() [ Dodano: 23 gru 2014, o 09:24 ] Tutaj jakieś gry ![]() W razie błędu certyfikatów, zajrzyj tutaj: ![]() |
![]() |
![]() |
23 Dec 2014, o 20:42 |
notonlypierogi wrote: Gdy wejdziesz do działu gry (oczywiście Symbian), wchodzisz w poddział Gry: Symbian^3. W nazwach tematu mogą być liczby typu 155 MB. To oznacza "wagę" gry ![]() [ Dodano: 23 gru 2014, o 09:24 ] Tutaj jakieś gry ![]() W razie błędu certyfikatów, zajrzyj tutaj: ![]() Dziekuje. ![]() Ale chyba nie da sie za darmo sciagnac z chomika? ![]() |
![]() |
![]() |
23 Dec 2014, o 21:30 |
Załóż konto.
![]() Jeżeli założysz konto np. w piątek, to Twój transfer będzie się odnawiał co piątek (co tydzień). Będzie to śmieszne 50MB, no ale coś da się pobrać ![]() Ewentualnie możesz dokupić transfer ![]() |
![]() |
![]() |
23 Dec 2014, o 22:56 |
Ok.Dziękuję bardzo za porady
![]() Już znalazłam w google odpowiedź, i wiem co i jak,dziękuję ![]() Pozdrawiam:) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|