Czytałem lecz o przeźroczystych ikonach albo ich ukrywaniu nic nie ma... przypomniał mi się za to stary patent kiedy to zamiast loga w telefonie ustawiało się 1x1 kropkę utworzoną w paincie... załatwi to sprawę? I czy da się zrobić tak, żeby nie było tylko baterii normalnie ale podczas ładowania była?
Chris91 wrote:o przeźroczystych ikonach albo ich ukrywaniu nic nie ma
Jak to nie ma?! Wypełniasz kolorem przeźroczystym i nie rysujesz baterii! Zostawiasz przeźroczyste! Ale w sumie powinno wystarczyć podmienić na przeźroczysty PNG 1x1...
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
Pierwszy raz tak się zamotałem i nie wiem jak to zrobić, od czego zacząć... Może mi ktoś dokładniej pomóc? Potrzebuje przeźroczystej antenki, bateri przy odpiętej ładowarce i tej nutki przekreślonej...
Tak i już robię dead flash Bardoz byłbym wdzięczny za te nify dla zasięgu i antenki oraz baterii podczas odłączonej ładowarki i tej śmiesznej przekreślonej nutki. Ewentualnie dla słuchawek z mikrofonem by się przydało.
Chris91, widocznie nie da się całej ikonki tak pomalować... Ale można by było dać w każdym nifie jeden kolorowy pixel - taki żeby skomponował się z tą tapetką we flashu i nie było go widać...
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!