Mam nokie 6234 (bez simlocka) z angielskim menu (nie przeszkadza mi to w niczym), ale jej soft jest już stary i mam oto takie pytanie jak wgrać do niej najnowszy soft? Mam Phoenixa i NSS, ale nie wiem jak się tym posługiwać. Proszę o jakiś poradnik!
[ Dodano: 21 lip 2011, o 15:25 ] Zasysam właśnie NSU i spróbuje zrobić udapte, zobaczymy co z tego wyjdzie
Jak nie wgrywa ? Musisz oprogramowanie zainstalować do Phoenixa a potem lecisz Podłącz telefon na PC suit i w programie daj scan żeby ci znalazło telefon>) Potem wybierasz sam już co chcesz reset czy refurbished - usunie wszystko z fona..Pozostaje czekanie No to daj znać czy poszło ?
No właśnie jak użytkownik napisał wyżej Softem wygrasz tylko lepsze oprogramowanie na telefon a żeby mieć inna kolorystykę telefonu musisz podmienić PPM Ale jak dla mnie dużo się po tym nie zmienia
Marek12 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
Marek12-Nie zgadzam się z tobą. Jak wgrasz patcha do telefonu to kolorystyka(modyfikacja) się zmienia Jest różnica między telefonem po wgraniu softu bez patcha, a telefonem z patchem. Oczywiście wszystko zależy jakiego wgrywamy patcha
MOJE TELEFONY: NOKIA 6020-->SAMSUNG E250-->NOKIA 5200 XM-->NOKIA6300-->SE K550I-->NOKIA 6500slide-->SE W890i--> NOKIA E52-->SE XPERIA X8