![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Gry komputerowe |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jak zgrać GTA: IV na 4 płyty? |
---|
![]() |
23 Dec 2009, o 16:22 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Mam takie pytanie, otóż GTA: IV jest na dwóch "ósemkach", a ja chciałbym nagrać je na 4 płytki 4.7GB, ale nie wiem jak podzielić jeden obraz płyty na 2 części. Wie ktoś jakim programem da się to zrobić i czy w ogóle się da? |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Dec 2009, o 16:27 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możesz podzielić ultra ISO albo wypakować wszystko i Win Rarem spakować dzieląc na 4 części, zajmie Ci to 5 minut dosłownie
![]() |
![]() |
![]() |
23 Dec 2009, o 16:29 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Dec 2009, o 16:33 |
Nie będę Cie wprowadzał Cię w błąd, bo nie pamiętam. Nie używałem długo Ultra ISO, najłatwiej i najszybciej będzie Win Rarem, Dodaj do Archiwum i rozmiar woluminu 4,7 GB (DVD) i pakuje się na cztery party, każdy zgrywamy z osobna na płytę i voila!
|
![]() |
![]() |
23 Dec 2009, o 17:16 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dodaj do archiwum - i tam wybierz wielkość woluminu i podzieli się on na odpowiednią ilość partów.
A tutaj pokaże ci to w skrócie. 1. Klikamy na plik/folder prawym i wybieramy opcje "add to archive"(Dodaj do archiwum). ![]() 2. Wpisujemy w pole zaznaczone na obrazku wielkość partów na które dzielimy plik/folder. UWAGA rozmiar wpisujemy w bajtach! ![]() |
![]() |
![]() |
23 Dec 2009, o 17:17 |
Nie trzeba w bajtach, wystarczy rozwinąć listę i wybrać DVD.
@ I nie kopiuj tak wszystkiego z internetu. |
![]() |
![]() |
23 Dec 2009, o 17:22 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Made,
Ja w ogólne nie rozumiem czemu wszystko tobie nie pasuje, to że obrazki są skopiowane ? Ja rozumiem, żeby to było coś bardzo ważnego i objętego licencją, ale TY musisz wszędzie dodać swoje 3 słowa. Quote: I nie kopiuj tak wszystkiego z internetu. Musisz też dyktować mi co mam robić? Robie to co uważam za słuszne. Czasem warto wyjść na dwór do kumpli, bo długie przesiadywanie przed komputerem grozi ślepotą. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Gry komputerowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)