Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
WItam, chciałbym sobie pograc w PES'a na kompie przez TV i nie mam pojęcia jaki kabel kupić? Mam karte graf. Radeon 9550 i tv jakiś w miarę nowy sharp - te wszystkie wejścia tam ma... jaki kabel jest potrzebny i ile by ~ kosztował ? Pozdro.
Ona ma wyjście s-video co nie? No to kup sobie kabel s-video + minijack ---> scart. Ja mam taki kupiłem za 17zł. s-video wtykasz do karty graf. minijacka do karty dźwiękowej a scarta wtykasz do TV, ewentualnie jak nie ma scarta to s-video + minijack ----> chinch
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
Jeśli telewizor ma HDMI, to poszukaj kabla DVI-HDMI (http://www.elektronik.gr/eshop/images/d ... -cable.jpg). Najlepszą jakość zapewni właśnie to dla tej karty. To jest połączenie cyfrowe, a te proponowane wcześniej - analogowe. Tylko nie wiem ile taki kabel kosztuje- może być drogi.