![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Życzenia |
Previous topic | Next topic Page 6 of 7 [ 98 posts ] Go to page Previous 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jaki prezent na mikołaja? |
---|
![]() |
30 Nov 2009, o 22:08 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Więc biore EP-830(na allegro od 46zł) i już raczej żadne inne słuchawki mnie nie przekonają.
|
Last post |
![]() |
![]() |
30 Nov 2009, o 22:12 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek, uważaj na podróbki chińskiej produkcji... umów się z sprzedającym że jak nie będą oryginalne to zwraca kasę.
|
![]() |
![]() |
30 Nov 2009, o 22:25 |
![]() |
![]() |
1 Dec 2009, o 15:32 |
Te pierwsze: raczej na 95% tak, dopytaj się czy jest gwarancja bo jak będzie to nie masz o co się bać.
Ale lepiej kup te drugie bo tam masz międzynarodową gwarancje Creative więc na 100% oryginalne. |
![]() |
![]() |
1 Dec 2009, o 18:36 |
Dobra, a co jak się okaże, że są używane, bo na drugim zdjęciu widać jakieś syfy na gumce.
A jak jest gwarancja rozruchowa to znaczy, że jak mi one przyjdą i nie będą działać to on je wymieni? [ Dodano: 2009-12-01, 17:40 ] BTW: te pierwsze mają opcje przesyłki priorytetowej, a te drugie już nie czyli troche lipnie, bo czekać mi się nie będzie chciało. |
![]() |
![]() |
1 Dec 2009, o 19:25 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Dec 2009, o 20:58 |
Ale chyba ich nie będę miał jak kupie te słuchawki, bo jak kupiłem EP-630 to nic takiego nie było.
|
![]() |
![]() |
1 Dec 2009, o 21:14 |
hoppek, nic nie będzie, to tylko przykładowe zdjęcie. Jak są nowe to nowe, tym bardziej jak jest duża ilość sztuk. Zapytaj się sprzedającego czy za dopłatą będzie możliwość wysłania priorytetu, pewnie się zgodzi.
|
![]() |
![]() |
2 Dec 2009, o 18:37 |
Aukcja z tamtymi słuchawkami się skończyła, ale znalazłem taką:
Ta aukcja mi się podoba, bo jest przesyłka polecona priorytetowa za 10zł i możliwość zwrotu towaru w razie niezadowolenie w ciągu 10 dni od kupna. [ Dodano: 2009-12-02, 21:14 ] Coś jest dziwne, bo na tej aukcji pisze 24 miesiące gwarancji, a na stronie Creative pisze tylko rok. |
![]() |
![]() |
2 Dec 2009, o 22:23 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: Coś jest dziwne, bo na tej aukcji pisze 24 miesiące gwarancji, a na stronie Creative pisze tylko rok. To zapytaj sprzedawcy jak to jest. ![]() Nie wiem czy czasem nie ma tak w UE , ze musi byc conajmniej 2letnia gwarancja. |
![]() |
![]() |
2 Dec 2009, o 22:26 |
lore3ek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX, Tak musi być co najmniej 2 lata gwarancji w Europie na urządzenia elektryczne i i podobne
![]() |
![]() |
![]() |
11 Dec 2009, o 13:29 |
Żal... Słuchaweczki przyszły, wszystko fajnie, ale... no właśnie zawsze znajdzie się jakieś ale, mianowicie na gwarancji pisze Asia-Pacific, więc jak podróby czy co?? Bo ja mam patent jak oddać je na gwarancje w Polsce, mianowicie wyciągnę gwarancję Europejską z moich poprzednich epek i jak się te zepsują to oddam z taką gwarancją, a w ogóle nie dostałem paragonu żadnego.
|
![]() |
![]() |
11 Dec 2009, o 15:09 |
hoppek, to upomnij się.
|
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 20:29 |
Napisałem mu dlaczego tak jest to on mi napisał:
Witam! Gwarancji na sluchawki udzielam osobiscie, gdy cos sie bedzie dzialo to prosze pisac na meila. Takie rozwiazanie gwarantuje duzo nizsza cene niz w sklepie. |
![]() |
![]() |
12 Dec 2009, o 21:28 |
hoppek, jak masz w Azji to raczej oryginalne.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Next Page 6 of 7 [ 98 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Życzenia |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)