![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 31 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jaki sport uprawiacie? |
---|
![]() |
21 Feb 2010, o 19:29 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siatkówka - Mistrzowie powiatu mińskiego z 2009r. w Mini-Siatkówce ( 4 osoby na boisku - szkoła podstawowa ) to właśnie my. Oczywiście pierwszy skład
![]() ![]() Piłka ręczna - poza szkołą to chyba nic, ale lubię ![]() Tenis stołowy - Mistrz powiatu mińskiego z 2009r. Koszykówka - nie wyszliśmy z grupy jako szkoła ![]() Lekkoatletyka - Tyczka. Więcej nie mogę powiedzieć, bo dopiero zaczynam ![]() Nigdy nie lubiłem piłki nożnej, nie ciągnęło mnie do niej, ale z przyjemności z kolegami chętnie zagram ![]() Pozdro |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 21:34 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@up
Ja trenuję rzut oszczepem i dyskiem. A znajomy u tego samego trenera też skacze o tyczce i jest drugi w Polsce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Feb 2010, o 21:43 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
do oszczepów to trzeba jakiekogoś boiska a ja to tradycyjnie sobie mam tak ułożony plan
![]() piłka nożna - tutaj gram w rep szkoły w głównym składzie. Czasem sobie biegam ale teraz warunki są do słabe i nie idzie chyba, że w szkole. Siłownia - 2 godzinny dziennie, dom i tutaj mam zrobione pomieszczenie w garażu - ławka, wyciąg, modlitewnik no i to wszystko a do tego 150kg obciążenia. A tak to jeszcze lubię nawet koszykówkę, bo takie sporty jak siatkówka to raczej dla dziewczyn. |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 00:52 |
espresso ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rzut nokią 6300
![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 03:28 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O, odkopaliście mój temat;)
Ja sam gram w lidze amatorskie szóstek w katowicach. Liga nazywa się redbox, a moja drużyna nazywa się trzynastka;) Gram jeszcze w lidze amatorskiej w siatkówkę w zabrzu, drużyna Oxford:) tak swoją drogą zorganizowałem nawet turniej w siatę w szombierkach, nawet każdy koszulkę dostał;) a 3 pierwsze drużyny jakieś drobne nagrody, wiadomo. W kosza czy ping ponga też chętnie pogram. A z takich mniej typowych sportów to kręgle, swego czasu jak na kogoś kto grał mało byłem naprawdę dobry:) |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 08:06 |
NoViK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja od czasu do czasu lubię pograć w siatkówkę i tenisa stołowego, a tak po za tym to nie jestem dobry w sporcie(ale w motoryzacji za to dobry
![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 16:17 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takk tylko tenis stołowyyy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 16:52 |
maciek164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piłka nożna-wiejski mundial
![]() |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 16:59 |
![]() |
![]() |
22 Feb 2010, o 19:53 |
Tomi1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja amatorsko jeżdżę rowerem (ścigam się z kolegami po lasach
![]() pingpong w zimie rower przez resztę roku I tak mam grafik sportowy na lata ![]() |
![]() |
![]() |
23 Feb 2010, o 01:25 |
janeksroka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amatorka piłka nożna, rower rolki. Kiedyś nawet ping-pong ale zbyt silni rywale ;p
|
![]() |
![]() |
30 Nov 2010, o 13:27 |
martens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej mi wychodzi wyczynowe siedzenie przed kompem, ale w wolnych chwilach lubię pobiegać za piłką i skoczyć na siłownie.
|
![]() |
![]() |
30 Nov 2010, o 16:11 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koszykowka ;p i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
30 Nov 2010, o 17:00 |
Tenis Stołowy.
|
![]() |
![]() |
15 Aug 2011, o 17:34 |
mrkwacho29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skateboarding
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 31 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)