ja miałem i mi nie muliła, grała naprawdę głośno... Ktoś tu powiedział że w odtwarzaczu muli... mi nic nie mulił, jak korektor dobrze ustawisz to będzie grała prawie jak sansa clip
odradzam k850i miałem go jakiś czas temu no nie powiem fajny jest ale soft to porażka telefon potrafił się resetować wyłączać i dostawać BRODA wtedy tylko wgranie softa ratowało z resztą ten model to porażka niedopracowany i tyle aparat niby 5mpx a zdjęsia robi gorzej niż moja avilka chociaż ona ma 3.2mpx. fakt świetny flesz z lampą xnenonową ale i tak telefonu nie polecam...
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
[ Komentarz dodany przez: michero: 2009-11-10, 13:52 ] Nie musisz powtarzać. A jak już koniecznie chcesz to przynajmniej dodaj jakieś uzasadnienie od siebie
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
jako posiadacz n73 stwierdzam że przy odpowiednim użytkowaniu nie wiesza się, czasami zdarzy się że dłużej myśli ale można się przyzwyczaić, ja swoja n73 mam już prawie 2 lata i nie narzekam. Mogę jeszcze polecić 6220c , n82 lub n81
Last edited by leo20 on 11 Nov 2009, o 20:29, edited 1 time in total.
hoppek wrote:Ale chyba N79 nie znajdziesz za 450zł.
Pozdro.
Nikt tu o n79 nie pisze
Wiec chyba wezme n73 me albo 5610 myslalem o 6500 slide ale 5610 chyba lepszy i po namysle uznalem takze ze n73 jest slabsza od 5610, 5610 lepsza lampa, specjalny uklad audio, lepszy odtwarzacz