E51 to moim zdaniem bardzo dobry wybór. W tej cenie jest to naprawdę dobry telefon. Tutaj masz recenzję mojego autorstwa, może to pomoże podjąć Ci decyzję.
W przedziale do 300zł dostaniesz jeszcze mulące telefony np. e65, E61; albo nieco lepszą Nokie 6120c
Last edited by Mati91 on 10 Jul 2010, o 23:38, edited 2 times in total.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Nokia N95 i N73 nie ma nawet co porównywać. Kiedyś użytkowałem N95 i powiem szczerze, że owszem czasem się zawiesiła, ale rzadko. Zapytaj Kosmitę o N95, on ją użytkuje. Ta N95 z tej aukcji jest okropna- starta obudowa,pewnie latający slider, brak kompletu. Ja na Twoim miejscu kupiłbym pewną E51 z całym kompletem i w ładnym stanie.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.