Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Wiadomo chyba o co chodzi. Niektórzy lubią dotykowce, a niektórzy nie wyobrażają sobie telefonu bez klawiatury. Ja dla przykładu lubię slidery, ale zwykłym barem też nie pogardzę jednak klawiaturka musi być .
Zapraszam do głosowania.
Dałem do wyboru dwie możliwości z racji tego, że nie zawsze jesteśmy ukierunkowali tylko i wyłącznie na jeden typ danej obudowy.
Last edited by Conrado967 on 6 Jan 2013, o 00:56, edited 1 time in total.
co to za typ ten pół klapka? Cóż mi osobiście nie przeszkadza telefon w wersji bar, ale chętnie bym się przesiadł na telefon dotykowy. gdyby pisanie na dotykowym zaczęło mnie denerwować to zapewne bym się przesiadł na telefon dotykowy z rozsuwana klawiatura qwerty miałem też telefon rozsuwany 6500s i też wersja telefonu slide mi nie przeszkadzała
Dotykowy bez klawiatury z przyzwyczajenia co nie oznacza że nie lubię korzystać z telefonów z fizyczną klawiaturą alfanumeryczną.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Klasyczny i dotykowy bez klawiatury. Moim zdaniem dwa najlepsze typy budowy Klasyczny co za tym idzie klawiatura więc telefon dla kogoś kto dużo piszę, dzwoni i nie potrzebuje bajerów np. 6300 Dotykowy to już bardziej bajer, dla kogoś kto dużo robi na telefonie: piszę sms, ionternet, gry itd