![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
Previous topic | Next topic Page 2 of 4 [ 51 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jakie głośniki polecacie? |
---|
![]() |
7 Jan 2010, o 23:11 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kislo wrote: Szczerze w takiej sytuacji to wziął bym te x540 po co bez sensu odkładać kase jak mama może wziąść na punkty Ale to podobno dużo płacenia żeby tyle punktów nazbierać. |
Last post |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 00:21 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kislo wrote: Creative Inspire T6160 wtyk słuchawkowy mają regulacje głośności na pilocie chyba też co do basu to ci nie po wiem bo mi się pilot zgubił gdzieś i nie mogę sprawdzić! Quote: Na razie 4 dychy mam, ale moja mama dużo w sergrosie kupuje, bo prowadzi spożywczak + monopol i za 2300pkt są X540. Szczerze w takiej sytuacji to wziął bym te x540 po co bez sensu odkładać kase jak mama może wziąść na punkty;d;d;d T6160 nie są najlepsze, nie to co T6100, tańsze, większa moc wyjściowa, lepsze pasmo przenoszenia a kosztują tylko 200 złotych, polecam. A Logitechy aktualnie nie górują aż tak, wyżej jest m in ModeCom. |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 00:33 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A może Creative SBS 560? Są one w systemie 5.1. Sam takie użytkuje. Karty muzycznej nie musisz mieć "wyczesanej", ja mam zintegrowaną z płytą główną i wszystko hula, po prostu... gra muzyka
![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 07:02 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Made wrote: . A Logitechy aktualnie nie górują aż tak, Najlepiej isc i gdzies odsluchac wszystko, potem wybrac najlesze ![]() Kazdy ma inne preferencje słuchowe. |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 10:18 |
kislo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Kazdy ma inne preferencje słuchowe. Dokłaadnie dlateg nie mów że jestem głuchy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 13:00 |
kislo wrote: Quote: Kazdy ma inne preferencje słuchowe. Dokłaadnie dlateg nie mów że jestem głuchy ![]() ![]() ![]() ![]() Wybacz, ja żartuje;D To jest akurat przypadek, w którym można tak stwierdzić chyba, że nie używasz jakiegoś rozdzielenia dźwięku stereo na 5 głośników. Wracając do tematu: nie myślałreś nad 2.0? |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 15:58 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Popatrz na starsza ofertę Creativa A mianowicie Gigaworks. Seria 5 x mocniejsza od ofert teraz. Ponad 100 W mocy ciągłej na subwooferze.
|
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 17:18 |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 17:33 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja osobiście używam i polecam Logitech Z5500
![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 17:40 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co do Logitech'ów x540. nie wiem, nie słyszałem. ale osobiście dysponuję ich "młodszym bratem" x530 i jestem z nich zadowolony. dźwięk jest czysty, a bass 'uderza' tak jak powinien
![]() jeszcze co do tego, że 5.1 nie nadają się do słuchania muzyki. brednie. wystarczy odpowiednio skonfigurować równoczesne przenoszenie stereo z przodu i z tyłu tak, żeby nie było wyraźnej różnicy miejsca źródła dźwięku. |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 17:46 |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 17:55 |
SileS wrote: 100W mocy to b. duża moc. Wątpie, ale nie wykluczam ![]() Quote: jeszcze co do tego, że 5.1 nie nadają się do słuchania muzyki. brednie. wystarczy odpowiednio skonfigurować równoczesne przenoszenie stereo z przodu i z tyłu tak, żeby nie było wyraźnej różnicy miejsca źródła dźwięku. I tu mnie masz, bo nie myślałem o opcji rozdzielenia dźwięku w ten sposób. ![]() Tutaj rację przyznam w 100%. ![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 18:10 |
pawex ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam Creative T610.I nie narzekam
![]() |
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 18:53 |
Zależy też od tego czy wolisz dobra jakość muzyki czy głosność. Bo na 1 i 2 to już trzeba kasy wydać.
|
![]() |
![]() |
8 Jan 2010, o 20:10 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Made wrote: nie to co T6100 Nie mają takiego pilocika jak w T3000. kamil_amil wrote: polecam Logitech Z5500 ![]() Za tyle to ja mam Nokie 5800 i jeszcze 100zł by zostało. IuDeX wrote: nie myślałreś nad 2.0? A po co mi robić downgrade? 2.0 nie mają takich bassów dobrych co 2.1, ale wiadomo 2.1 mają subwoofer. [ Dodano: 2010-01-08, 19:15 ] kamil_amil wrote: polecam Logitech Z5500 Jak dasz kase to sobie je kupie. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 2 of 4 [ 51 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)