![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 9 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Gry] Jakie gry na Symbian S60V5 i Anna? |
---|
![]() |
13 Feb 2021, o 19:20 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hejka,
jakie polecilibyście gry na Symbiana dotykowego? Nie lubię strzelanek, RPG ani FPS. Coś w stylu Labyrinth Touch - proste, spokojne i zajmujące ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Oct 2021, o 11:10 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje propozycje:
Art spot - Znajdziesz na SIStorze Bounce Touch - 2048 - Znajdziesz na SIStore Fruit Ninja - Znajdziesz na SIStore Cut the rope - Znajdziesz na SIStore Geometry Dash -Znajdziesz na Sistore Tank Hero - Znajdziesz na SIStore To wszystkie propozycje które myślę że zaliczają się do kategorii. |
![]() |
![]() |
24 Oct 2021, o 11:55 |
NieprzebijalnyN8 wrote: Art spot - Znajdziesz na SIStorze Spojrzę ![]() NieprzebijalnyN8 wrote: Bounce Touch - Przeszedłem już całe ![]() I można także znaleźć w SIStore NieprzebijalnyN8 wrote: 2048 - Znajdziesz na SIStore Heh, poddałem się po dziesięciu próbach ![]() NieprzebijalnyN8 wrote: Fruit Ninja - Znajdziesz na SIStore Wszystkie ostrza już odblokowałem ![]() NieprzebijalnyN8 wrote: Cut the rope - Znajdziesz na SIStore U, ciekawe, zerknę ![]() NieprzebijalnyN8 wrote: Geometry Dash -Znajdziesz na Sistore Już mam, jest ciężka ![]() ![]() ![]() Można ją znaleźć tu: NieprzebijalnyN8 wrote: Tank Hero - Znajdziesz na SIStore Spojrzę ![]() Tak w ogóle, trochę zmieniły mi się kategorie, teraz najwięcej gram w RPG/przygodowe ![]() Najwięcej ciupię w TinTina ![]() ![]() Ale i tak dzięki za twoje propozycje, plusik leci ![]() |
![]() |
![]() |
24 Oct 2021, o 15:09 |
nywi3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No, to jako iż mam już bibliotekę gier muszę sobie kupić jakiegoś typowego symbianowca. Nie tą warzywowatą 500-tkę.
|
![]() |
![]() |
24 Oct 2021, o 15:11 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
701 albo 808 bym tobie polecał do gier. Najwiecej ramu mają (512 mb)
|
![]() |
![]() |
24 Oct 2021, o 15:17 |
nywi3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fajnie by było gdyby 701 nie była świętym gralem a 808 jakiś szaleniec na allegro sprzedaj za 700 polskich złotych, also. Może to przez mój laptop, lub debilizm, lecz zawszę gdy chcę pobrać SIStore to wywala mi jakiś dziwny kod typu Ž:xœù*œâÏg>Ïx†ŸÛ&âx¼¹“S¡ÐUÀ”;[=œ, pomocy
![]() |
![]() |
![]() |
24 Oct 2021, o 15:47 |
@nywi3 Musisz pobrać wersję Full Unsigned przez komputer. Jeśli dalej masz krzaczki, to dajesz PPM na stronie i Zapisz jako.
Ja dzisiaj kupiłem 808 za 499 zł ![]() [ Dodano: 24 paź 2021, o 15:46 ] Nie powiem, którą z kolei ![]() [ Dodano: 24 paź 2021, o 15:47 ] NieprzebijalnyN8, 808 najlepsza ![]() Z 512 megabajtowych Symbianów jest jeszcze łatwa do zdobycia 603, oraz 700. Ale i tak 808 jest najlepsza ![]() |
![]() |
![]() |
25 Oct 2021, o 13:31 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wunder Wungiel wrote: Ja dzisiaj kupiłem 808 za 499 zł To Ty jesteś tym szaleńcem co wziął tego paścia z lombardu w Katowicach? ![]() |
![]() |
![]() |
25 Oct 2021, o 15:53 |
Tak, a co
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 9 posts ] Previous topic | Next topic |
|