![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Hobby |
Previous topic | Next topic Page 4 of 6 [ 77 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jakie języki znacie? |
---|
![]() |
22 Dec 2009, o 23:54 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak wspomniał Ktos99.9, uczę się Hiszpańskiego, tylko ze względu na tamtejszy klub (Blaugrana), którego jesteśmy fanami
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Jan 2010, o 03:45 |
espresso ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja znam
polski-wiadomo ![]() niemiecki-dość dobrze ![]() troche rosyjskiego-bo mnie interesuje kaszubski ![]() |
![]() |
![]() |
3 May 2010, o 15:46 |
piofal16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() - angielski- zaaw. -niemiecki- podst. -włoski- podst. -hiszpański- podst -japonski- podst. przy czym tych 3 ostatnich uczę się przez neta ![]() noo i jak wiadomo ![]() -polski + polski internetowy- zaaw. -łacina podwórkowa - zaaw. -wulgaryzmy- śr. zaaw. ![]() |
![]() |
![]() |
3 May 2010, o 17:03 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polski
angielski rosyjski niemiecki łaciński [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 maja 2010, o 18:07 ] Jest coś takiego jak "łaciński"? Myślałem, że tylko "łacina". ![]() |
![]() |
![]() |
3 May 2010, o 18:29 |
RicoElectrico ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polski
angielski (rzecz jasna teraz jak zawsze jestem w Zetce ![]() francuski - 3 lata w gim, teraz od nowa ale idziemy tak wolno, że zaczynam zapominać rzeczy z 3. klasy ![]() Quote: Wy się macie uczyć francuskiego tu na lekcji, a nie w domu, żebyście się głupot nie nauczyli. choć to raczej nie zdaje egzaminu.no i pół roku (?) się uczyłem łaciny, ale to dawne dzieje |
![]() |
![]() |
3 May 2010, o 22:53 |
CrimeS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polski
Angielski (Mieszkam w Irlandi więc muszę znać ![]() |
![]() |
![]() |
3 May 2010, o 23:47 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
łacina i łaciński
![]() Łacina to łacina łaciński to (ku***, ja pi***ole, o do ch***, idź pan w ch** ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 May 2010, o 11:57 |
owocowy89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No Polskiego chyba nie ma co wymieniać, aczkolwiek dużo osób ma i z nim problemy, szczególnie w pisowni. A więc ja można by powiedzieć, że władam po części angielskim i po części ruskim trochę.
|
![]() |
![]() |
1 Dec 2011, o 21:52 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
polski - zaawansowany
![]() ![]() angielski - znam dobrze lecz niektórzy mi mówią że bardzo dobrze:) niemiecki - podstawowy rosyjski - podstawowy |
![]() |
![]() |
25 Dec 2011, o 23:08 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polski średnio + dysortografia
Angielski poziom 3-gim (średnio uczę się 9 lat) Niemiecki podstawy (mimo, że uczę się go 8 lat i mam jako główny) |
![]() |
![]() |
26 Dec 2011, o 19:12 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ja znam :
Polski Angielski Rosyjski Łaciński Grecki Hebrajski ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 grudnia 2011, o 11:44 ] Lechaim! ![]() ![]() [ Dodano: 26 gru 2011, o 11:56 ] Tak. Grecki i Hebrajski dopiero zaczynam ale już trochę znam:-D. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 26 grudnia 2011, o 11:58 ] W takim razie niezły z Ciebie poliglota, wow. Będziesz mógł przeczytać Biblię w oryginale. ![]() [ Dodano: 26 gru 2011, o 12:03 ] O to chodzi:-D [ Komentarz dodany przez: adrian219: 26 grudnia 2011, o 16:15 ] Chyba łacinę znasz. ![]() [ Dodano: 26 gru 2011, o 18:12 ] Tak ale język łaciński:-D tez jest poprawnie. |
![]() |
![]() |
5 Jan 2013, o 16:31 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polski, Angelski, Python i troche arm asemblera
![]() |
![]() |
![]() |
5 Jan 2013, o 16:56 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pascal C++ Html trochu PHP
![]() |
![]() |
![]() |
28 Jun 2013, o 15:27 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angielski -dobry
Włoski- dobry W planach mam jeszcze rosyjski i niemiecki. |
![]() |
![]() |
28 Jun 2013, o 15:31 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angielski - bardzo dobry
niemiecki - dopuszczający Polski chyba dobry ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next Page 4 of 6 [ 77 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Hobby |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)