![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 2 of 6 [ 76 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jakie Macie Samochody |
---|
![]() |
3 Mar 2010, o 22:32 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volkswagen Passat B5
Audi A4 i parę innych |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Mar 2010, o 15:15 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sam nie posiadam auta, ale rodzice mają:
![]() Tata: VW Passat B5 FL Mama: Mazda 3 |
![]() |
![]() |
4 Mar 2010, o 15:40 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie na podwórku to będzie Honda City 2008 rodziców
Deawoo Matiz a to będzie moje ![]() Lanos -dziadka i Nissan Note wujka ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2010, o 22:36 |
mlynos10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nie posiadam aktualnie samochodu bo za młody jestem (xD) ale moi rodzice posiadają:
VW Passat rocznik 93 w wersji Ariva silnik benzynowy + LPG 1.8cm3 90km. Troche niewyraźne zdjęcię bo robione telefonem i na dodatek było trochy ciemno ![]() Volkswagen Passat rocznik 2000. Cztero cylindrowy silnik TDI o pojemności 1.9 cm3 i o mocy 110km. Wnętrze i wyposarzenie: Wyposarzenie: - elektryczne lusterka - 4 elektryczne szyby - klimatyzacja - ABS - ESP - podgrzewane fotele (przednie) - tempomat - komputer pokładowy (jeśli się nie mylę to tam pomiędzy licznikami ![]() - 4 poduszki powietrzne - zmieniarka na 6 płyt (w bagażniku) - welurowa tapicerka [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 4 marca 2010, o 22:09 ] CIACH!!! |
![]() |
![]() |
4 Mar 2010, o 23:05 |
dario_mce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2010, o 23:12 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja nie mam samochodu, bo bym go nie utrzymał
![]() ale jak coś to biorę od ojca Rover'a 416 Si 1.6 112KM ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2010, o 23:56 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dario_mce, to nie kameleon tylko zwykła metaloperła
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2010, o 00:16 |
samara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opel Calibra 2.0 8v
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2010, o 11:25 |
wasiesto, Nie wiem możliwe w papierach z Renault mam napisane kolor kameleon może według ich zdania nie będę się sprzeczał grunt, że się zmienia: P
|
![]() |
![]() |
5 Mar 2010, o 14:33 |
maciek164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nissan Primera
Nissan Skyline gtr sciągany z japoni ![]() |
![]() |
![]() |
5 Mar 2010, o 15:34 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciek164 wrote: Nissan Skyline gtr sciągany z japoni gdzie tym będziesz jeździł? ![]() |
![]() |
![]() |
5 Mar 2010, o 16:06 |
maciek164 wrote: Nissan Skyline gtr sciągany z japoni ![]() Hmm... Z tego, co wiem to za bardzo po Polsce to nie pojeździsz to raz, a dwa powiedz mi, z jakim zamiarem chcesz go ubezpieczyć? Chodzi mi o to, że wyszła nowelizacja do ustawy ubezpieczeniowej dla samochodów z kierownicą po prawej stronie. A w rachubę chyba nie wychodzi tzw. przekładka. Trzecia sprawa oczywiście nie wnikam, ale z tego, co zauważyłem masz 14 lat a prawo do kierowania pojazdami mechanicznymi przysługuje od 18 roku życia czyżby jakieś zmiany w prawie ? |
![]() |
![]() |
5 Mar 2010, o 16:11 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dario_mce wrote: maciek164 wrote: Nissan Skyline gtr sciągany z japoni ![]() Hmm... Z tego, co wiem to za bardzo po Polsce to nie pojeździsz to raz, a dwa powiedz mi, z jakim zamiarem chcesz go ubezpieczyć? Chodzi mi o to, że wyszła nowelizacja do ustawy ubezpieczeniowej dla samochodów z kierownicą po prawej stronie. A w rachubę chyba nie wychodzi tzw. przekładka. Trzecia sprawa oczywiście nie wnikam, ale z tego, co zauważyłem masz 14 lat a prawo do kierowania pojazdami mechanicznymi przysługuje od 18 roku życia czyżby jakieś zmiany w prawie ? No plus to co powiedziałeś to kolega chyba musi składać złote jaja. |
![]() |
![]() |
5 Mar 2010, o 16:16 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maciek164 wrote: Nissan Primera Nissan Skyline gtr sciągany z japoni ![]() Już widzę tego Skylina. Pojeździsz tym chyba jak się tam wyprowadzisz. |
![]() |
![]() |
5 Mar 2010, o 16:47 |
maciek164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dario_mce, Z ojcem ja nie będe jeżdził tylko on
SileS, Istnieje przekładka _NeedSpeed_, Skyline GTR-32 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next Page 2 of 6 [ 76 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)