Witam, mam nokię 6700 z salonu orange. da się do niej wgrać najnowsze mapy ? jaki mam system ? S40 tak? a nokia maps w jakiej wersji ? 1.0 ? proszę o pomoc. nie wiem czego szukać w internecie... pozdrawiam
ale 6700c ma wbudowanego GPS ze wsparciem dla AGPS więc Nokia musiała o tym pomyśleć i na pewno ma już albo dopiero w planach jakaś wersję Nokia Maps która będzie działać na tym
nie no ja mam nokia maps w 6700. ale na lincencji demo 30 dni to po pierwsze. a po 2 to chyba nie są najnowsze mapy: ) poza tym szukam takiego rozwiązania gdzie nie będę musiał płacic za pobieranie tras online tylko bym mial cala nawigacje w telefonie. moze pojde do jakiegos punktu gsm i zapytam czy nie wgrywają map.
Witam, jestem nowym forumowiczem i nie bardzo wiem czy piszę w odpowiedni dziale, dlatego gdyby co prosze o przeżucenie topiku.
Chciałem sie zapytać czy jest mozliwość dokupienia zewnętrznego modułu gps do nokii 6700 classic ? Wiadomym jest że ta nokia ma wbudowany gps (nokia maps), jednak trzeba z aniego płacić ( tj połączenie gprs) i tu pytanie właśnie czy zewnętrzny moduł gps bedzie działać w tym telefonie i czy wogóle jest taki zew moduł pod ten telefon? Czy przy używaniu zew modułu też będzie trzeba łaczyć sie z gprs i pobierać dane tym samym płacić kasiorke ?
Byłbym sowicie wdzięczny za udzielenie konkretnych odpowiedzi ( informacji)