Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Filmy & TV |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 25 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jakie oglądacie? |
---|
Re: Jakie oglądacie? | 7 Jan 2010, o 23:02 |
kurupt - Friend 1113/192 2644
|
Zagłada/Right at Your Door
Genialny film, niesamowity klimat. Żadne tam zombie, czy jakieś inne udziwnienia. To się może wydarzyć naprawdę, kto wie? Serdecznie polecam! |
Last post |
Re: Jakie oglądacie? | 7 Jan 2010, o 23:14 |
espresso - 50% 173/26 108
|
"Pan życia i śmierci"
"Dzień świra' Marka Koterskiego "Smakosz" |
Re: Jakie oglądacie? | 3 Apr 2010, o 18:37 |
watchmens - User 1/0 0
|
Piłe VI i Oszukać Przeznaczenie 4 mam... nie chwale sie ale jestem fanem filmów;d;d
|
Re: Jakie oglądacie? | 3 Apr 2010, o 21:03 |
NoViK - 70% 291/50 303
|
watchmens wrote: Oszukać Przeznaczenie 4 Powalony film. Oglądałem go w szkole(akcja na basenie była spoko ) A ja sporo filmów oglądam. Ale najczęściej filmy akcji i horrory |
Re: Jakie oglądacie? | 9 Apr 2010, o 21:24 |
faker19 - 10% 11/4 1
|
Smakosz- zgadzam sie z espresso
Underworld 1,2 i 3 naprawde fajne filmy a poza tym to Job, Chłopaki nie płaczą, Czas surferow, Zróbmy sobie wnuka zadłębiac sie bardziej nie bede |
Re: Jakie oglądacie? | 22 Jun 2010, o 10:06 |
BlackJaku - Sponsor 304/65 419
|
faker19 wrote: Smakosz- zgadzam sie z espresso Underworld 1,2 i 3 naprawde fajne filmy a poza tym to Job, Chłopaki nie płaczą, Czas surferow, Zróbmy sobie wnuka zadłębiac sie bardziej nie bede Pozwól że zacytuję, iż lubię te same filmy co Ty. To mogę zacząć wymieniać bardzo lubię reżysera Quentin'a Tarantino a mianowicie jego większość filmów wyreżyserowanych przez Niego : My Best Friend’s Birthday Wściekłe psy (Reservoir Dogs) Pulp Fiction Jackie Brown Kill Bill Vol. 1 Kill Bill Vol. 2 Sin City − Miasto Grzechu − jako 'special guest director' Grindhouse Vol. 1: Death Proof Bękarty wojny (Inglourious Basterds) Oprócz Tego reżysera lubię oczywiście kilka innych filmów np. Oszukać przeznaczenie (wszystkie części) Gladiator Robin Hood (oczywiście ten nowy) Władca Pierścieni (wszystkie części) Gwiezdne Wojny Księga ocalenia (The Book of Eli) Helikopter w ogniu (Black Hawk down) 8 mila Step up (wszystkie 2 części) Zombieland Piła (wszystkie części) Dom latających sztyletów itd. mógłbym wymieniać ale czasu by mi nie starczyło. A w końcu te co wymieniłem to są moje ulubione |
Re: Jakie oglądacie? | 22 Jun 2010, o 11:04 |
walkmanowiec - Friend 622/66 326
|
Graficiarze (Wholetrain)
Hackers 2 - Operation Takedown Ostatni dom po lewej Krwawe wzgórza -Polecam !! Noc żywych kretynów Ali G Indahouse Piła 5 Piła 6 Lustra Po prostu walcz Szybcy i wściekli i wiele wiele innych |
Re: Jakie oglądacie? | 22 Jun 2010, o 15:55 |
BlackJaku - Sponsor 304/65 419
|
Ja bym dodał jeszcze 2 części
Hills have eyes fajny HORROR |
Re: Jakie oglądacie? | 22 Jun 2010, o 22:08 |
nemo333 - Sponsor 9190/98 6525
|
BlackJaku wrote: Pulp Fiction BlackJaku wrote: Kill Bill Vol. 1 Kill Bill Vol. 2 BlackJaku wrote: Bękarty wojny (Inglourious Basterds) BlackJaku wrote: Oszukać przeznaczenie (wszystkie części) BlackJaku wrote: Gladiator BlackJaku wrote: Step up (wszystkie 2 części) za to już cię lubię też lubię te filmy ja rzadko coś oglądam, z nowościami jestem trochę wstecz, głównie w TV oglądam filmy, jak już pobieram coś to głównie polecone przez kogoś |
Re: Jakie oglądacie? | 14 Jul 2010, o 21:19 |
88888 - 30% 53/3 -127
|
ja tam za wszystkim jestem
|
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 25 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Filmy & TV |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)