Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Taa, głównie chodzi o to (sam do końca nie wiem, słyszałem z opowieści ), że w co dziesiątej paczce znajdował się jeden joint i nazywali go właśnie "Lucky Strike" i ponoć od tego się wzięło
Nie lubię ich za bardzo.. U mnie po paleniu pozostawał w buzi taki dziwny, gorzki posmak utrzymujący się dość długo. Niby są mniej szkodliwe i "smaczniejsze" od innych ale ja tak nie uważam. Plusem jest to, że można je nabyć u mnie w prawie każdym spożywczaku
Ja - chociaż paliłem nie raz - nie potrafię palić nałogowo. Przy piwku sobie zapale ale to też jednego czy dwa. I nigdy nie pale swoich, zawsze od kogoś wysępię
Mistrzunio94 wrote:Aktualnie Visione Ego 3 i Liquid English Black Tea Rzucać fajki i przenosić się na e-papierosy Drugi tydzien bez fajki w ustach i dobrze mi z tym !
sprawnie dziala visione ? mam zamiasr to kupic... a obecnie pale ego-T + koncowka plynu menthola ale zamowilem USA MIX
Kapcie jak kapcie, byle by to działało Niby działa ale na zasadzie "placebo". Lekkie oszustwo, ale nie do końca. Jak kupisz taki za 100zł z nalewanym liquidem, czyli z zawartą nikotyną, to w sumie nie jest źle. Paliłem dziennie 30 fajków, teraz z e-papierosem idzie 3-5 sztuk, więc jednak jakoś działa.
Marlboro Frosty-11 zł w miękkim Co do nowych Lucky Strike,jakieś takie paskudne bleeeeeeee............
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625