Drugie pytanie jest takie,czy da się jakoś podgłośnić muzykę graną na głośniku w tym modelu? oczywiście korektorem już próbowałem ale nic nie pomaga.
c.ronaldo wrote:kup jakieś wewnętrzne CREATIVE
davvid wrote:A ja polecę sennheiser'y
davvid wrote:Tanie nie są, ale nie żałuję ani jednej wydanej złotówki
Mam kilka słuchawek z tej firmy (począwszy od px100, hd238 po hd555) i naprawdę jestem zadowolony, więc z czystym sumieniem polecam autorowi tematu, który chcę żeby mu coś polecić. Z telefonem używam tych pierwszych, bo i tak więcej z Nokii nie wyciągnęIuDeX wrote: davvid napisał(a):A ja polecę sennheiser'y
To tak jak polecać fiata, bo dobre samochody. Ktoś kupi 126p i pomyśli, że dobre, bo tak mi znajomy polecił.
No fakt, nie słyszałem, dlatego nie stwierdzę czy rzeczywiście grają lepiejIuDeX wrote:Skoro nie słyszałeś lepszego sprzętu za podobną cenę
Co tu dużo pisać. Czysty dźwięk, przyjemnie się słucha, świetne wysokie tony i dobry bas. Tylko z racji swojej budowy wydają dźwięk na zewnątrz, więc możemy komuś przeszkadzać gdy słuchamy głośno. Zastanawiałem się jeszcze nad px200, ale wziąłem jakie wziąłem:) HD555 doskonale izolują od otoczenia, idealne do relaksu w domu na kanapie. Dźwięk jest bardzo potężny i dynamiczny.
mateo1992 wrote:http://allegro.pl/item1179585141_sluchawki_dokanalowe_vedia_vp35_oem_promocja_w_wa.html co myślcie o tych? bo srs-300 nie ma na allegro:/
Jakie są te ostatnie przed moim postem? ile kosztują?
Please Login or Register, to see this Content
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests