![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
Previous topic | Next topic Page 5 of 6 [ 80 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Jakimi tekstami zarywacie do lasek np. na gg |
---|
![]() |
18 Oct 2009, o 21:18 |
sto1p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Platun, jaki agresor
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 21:53 |
mlynos10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam jeszcze jedną na oku i nie wiem którą wybrać
![]() ![]() ![]() |
Last edited by mlynos10 on 18 Oct 2009, o 21:58, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 21:54 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[img]Mam%20jeszcze%20jedną%20na%20oku%20i%20nie%20wiem%20którą%20wybrać[/img]
Wrzuć zdjęcia to wybierzemy ![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 22:07 |
Daje photoblog tej pierwszej
![]() http://www.photoblog.pl/zyjwlasnymzyciem/49446616/xd.html I tu zdjęcie tej drugiej ![]() ![]() http://img29.imageshack.us/i/erfgxzesrf.jpg/ |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 22:15 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trochę one jakieś młode są.
Delkiatnie słabe te zdjęcia, przy pierwszej musiałem monitor obkręcać ![]() Trudno wybierać ... ![]() Pierwsza chyba jest ładniejsza? Obie są jakieś takie bardzo młode. Jeśli chodzi o charakter musisz sam się zastanowić którą byś chciał i żeby nie znudziła ci się ![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 22:34 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I po pierwsze to Ona też musi tego chcieć, a nie żeby 'na chamcioka' jechać...
![]() mlynos10 wrote: LOKu (Liga Obrony Kraju czyli strzelanie z wiatrówki itp. jakby ktoś nie wiedział).. Z KBKS-u też strzelasz? Na zawodach spotkałem się kilka razy z gimnazjalistami, którzy strzelali ![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 22:38 |
No ty się nie dziw że są młode
![]() ![]() [ Dodano: 2009-10-18, 23:05 ] Ziomal, raz strzelałem z KBKS'u na samym początku roku szkolnego ![]() |
![]() |
![]() |
18 Oct 2009, o 23:44 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdecydowanie druga tak sądzę.
starsza bardziej wytrzymalsza. ZiomalMarcin, to się spotkamy też strzelam na strzelnicy w szkole i dostałęm się do reprezentacji szkoły rok temu byli mistrzami polski. Tylko że u nas nie strzelamy z wiatrówek tylko z broni pneumatycznej kalibru 9mm I wiele innych. Ale wracając do tematu to wybież tą z którą lepiej Ci się rozmawia i do której coś czujesz. Platun, Ja mam coś po tobie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
19 Oct 2009, o 00:04 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianus931 wrote: Platun, Ja mam coś po tobie ![]() ![]() Wiedzcie jaki jest agresor jak po paru ciekawych chwilach z dziewczyną (bez skojarzeń ![]() ![]() adrianus931 wrote: ZiomalMarcin, to się spotkamy też strzelam na strzelnicy w szkole i dostałęm się do reprezentacji szkoły rok temu byli mistrzami polski. We wtorek od 9 do 12 - 13 będę z całym oddziałem mojego miasta w Bydgoszczy na strzelnicy na KBKS-ie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
19 Oct 2009, o 07:26 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Wiedzcie jaki jest agresor jak po paru ciekawych chwilach z dziewczyną (bez skojarzeń ![]() ![]() Wtedy jest masakra, jesteś tak wkurzony że ja pie***le ![]() Niestety każdy, na prawie każdy zna to uczucie ![]() |
![]() |
![]() |
19 Oct 2009, o 08:09 |
Platun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja to sobie zawsze tłumacze, że ona nie była mnie warta ^^ czy pomaga ?? niee xd ale jest lepiej łatwiej się pogodzić z rozstaniem ;p na rozstanie najbardziej pomaga %%% xd
|
![]() |
![]() |
19 Oct 2009, o 10:37 |
sto1p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bądź z ta laska co masz więcej wspólnego
|
![]() |
![]() |
19 Oct 2009, o 15:36 |
adrianus931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin, nie my jedziemy w sobotę ale gdzie to nie wiem wiem ze chyba w niedziele do bydzi.
my strzelnice mamy w sql |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 18:35 |
Platun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrianus931 wrote: Platun, Ja mam coś po tobie ![]() ![]() Taaa po %% to już masakra tylko chodzę i patrze kto na mnie krzywo patrzy albo na moją dziewczynę ![]() Ale dziewczyna mnie uspokaja ;p i jak chcę nieraz kogoś lać to mi nie pozwala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Oct 2009, o 18:40 |
*Razor* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mlynos10 wrote: Daje photoblog tej pierwszej ![]() http://www.photoblog.pl/zyjwlasnymzyciem/49446616/xd.html I tu zdjęcie tej drugiej ![]() ![]() http://img29.imageshack.us/i/erfgxzesrf.jpg/ Bierz tą 2 ale jak się da to bierz te dwie ładne dziunie |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next Page 5 of 6 [ 80 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic » Humor |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)