Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Szukam jakiegoś dobrego softu do 5230. Musi to być koniecznie CFW z C6, musi być szybki, stabilny, wszystko ma sprawnie działać, najlepiej bez zbędnych śmieci. Polecacie coś? Najlepiej prosiłbym o linki do niego.
A jak się w ogóle wgrywało taki CFW do telefonu? Już tego nie pamiętam, chodzi mi o to, czy trzeba tak jak np. w Galaxy Ace, że ma się na pokładzie stock rom 2.3.4, a do zainstalowania customa trzeba najpierw stock romu 2.3.6, czyli w przypadku 5230 powiedzmy, że ma v11 i chcę zainstalować CFW v51, to muszę najpierw wgrywać oryginalne oprogramowanie w najnowszej wersji, żeby ten CFW wszedł?
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 kwietnia 2012, o 15:51 ] Na E52 nie.
Last edited by hoppek on 15 Apr 2012, o 15:48, edited 1 time in total.
majsterbdg, wiem jak się wgrywa CFW, ale nie wiem co do tego, co napisałem tam. Ale wydaje mi się, że nie trzeba do tego najnowszego oryginalnego oprogramowania, żeby CFW wgrać.