![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Samsung |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[GALAXY J5]Jakiś sposób na odblokowanie telefonu? |
---|
![]() |
30 Dec 2021, o 17:55 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muszę odblokować tacie telefon bo coś potrzebuje z telefonu a pół ekranu nie reaguje na dotyk przez co nie mogę mieć dostępu do telefonu. Hasło to litera "M" na tym od rysowania. Jeśli ktoś zna darmowy sposób na odbloowanie to proszę mówić.
|
Last edited by NieprzebijalnyN8 on 30 Dec 2021, o 22:51, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Dec 2021, o 19:03 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy jest włączone debugowanie USB?
Jeśli tak, da się to podobno zrobić przez ADB Ale poszukam jeszcze innych sposobów. edit: Podobno Dr.Fone umie to zrobić, gdy telefon jest w trybie recovery: Quote: Możesz też pobrać na swój komputer oprogramowanie Dr.Fone, za pomocą którego da się odblokować telefon. Konieczne będzie do tego podłączenie smartfona do komputera i włączenie go w trybie Recovery. Jeśli te opcje zawiodą, pozostaje jeszcze sposób ostateczny, czyli powrót do ustawień fabrycznych. Wskutek tego z telefonu znikną wszystkie dane, ale jego odblokowanie stanie się możliwe. Jeśli sposób z Dr.Fone i recovery nie zadziała, to chyba tylko ADB (jak masz debugowanie) lub hard reset NieprzebijalnyN8 wrote: Jeśli ktoś zna darmowy sposób na odbloowanie to mówić |
![]() |
![]() |
30 Dec 2021, o 23:04 |
Nie ma włączonego debugowania USB. Dr.Fone jest płatny :I
[ Dodano: 30 gru 2021, o 21:58 ] NO NIE OCZYWIŚCIE Moja młodsza siostra musiała wpaść na genialny pomysl aby włożyć (kłamstwem które powiedziałą) "zepstuty" telefon ![]() ![]() [ Dodano: 30 gru 2021, o 22:00 ] ok , jakimś cudem sie włącza , co jest dziwne. Ogólnie zrobiłem to remove lock przez zcrackowany Dr.Fone i teraz mnie prosi o wifi (nie moge wpisać bo je***ęty wyświetlacz) co oznacza wiadomo - hard reset lock - czyli musze wpisać hasło konta google którego zdobyć nie mogę. Tak czy inaczej mój tata go nie potrzebuje bo sobie kupił Oppo A31. [ Dodano: 30 gru 2021, o 22:04 ] Teraz myśle czy by nie zainstalować Ubuntu Toucha (Wiem że sie chyba da) |
![]() |
![]() |
31 Dec 2021, o 09:37 |
NieprzebijalnyN8 wrote: Teraz myśle czy by nie zainstalować Ubuntu Toucha (Wiem że sie chyba da) To służy tylko do uruchamiania systemów... Bo Ubuntu Touch nie widzę oficjalnego na ten model... |
![]() |
![]() |
1 Jan 2022, o 11:19 |
nywi3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie jestem pewien, ale na moim J5 zadziałała prosta sztuczka pod tytułem
"idź do chinśkiego marketu kup takie fajne co wpinasz w port ładowania i masz usb włóż myszke odzyskaj dane poprzez sterowanie myszką voila ciepnij telefon do szuflady" |
![]() |
![]() |
1 Jan 2022, o 11:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
1 Jan 2022, o 15:31 |
Ja znalazlem inmy sposob - podgrzej ekran
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Samsung |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)