![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<700] JBL i konkurencja, co mają do zaproponowania. |
---|
![]() |
14 Oct 2010, o 21:14 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
mam zamiar kupić sobię głośniki, interesuje mnie aby były w systemie 2.1, żeby grały bardzo dobrze a poza tym chciałbym by pasowały designem do mojego pokoju i laptopa. Znalazłem kilka modeli JBL, które spełniałają moje wymagania (głośniki białe). Modele, które na razie biorę pod uwagę: JBL Creature III JBL Spot JBL Spyro |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Oct 2010, o 21:19 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 Oct 2010, o 21:22 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm a czy jakość do ceny jest tak samo atrakcyjna jak przy JBL'ach? Używałem już kilka razy tego sprzętu i IMHO ( wtej dziedzinie niestety jestem nieco ignorantem) wydały mi się mercedesem wśród głośników. Co do tych razerów, w minusach jest "duża ilość miejsca" a ja jednak bym chciał zmieścić jeszcze coś na biurku a JBL są naprawdę małe i poręczne...
I co to za firma Razer, pierwsze słyszę. |
![]() |
![]() |
14 Oct 2010, o 21:24 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: I co to za firma Razer, pierwsze słyszę. Dziwne ![]() Nie powiem nic na temat jakości do ceny, bo po prostu ich nie słyszałem. ![]() Warto także przyjrzeć się produktom Altec Lansing. [ Komentarz dodany przez: ryba: 14 października 2010, o 21:25 ] a to pogrubienie mogłeś sobie darować ;*. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Akcesoria |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)