![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 15 of 19 [ 284 posts ] Go to page Previous 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Przywitalnia] Jeśli jesteś nowy, przywitaj się tutaj! :) |
---|
![]() |
21 Oct 2012, o 00:14 |
michu_tarnow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich użytkowników
![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Oct 2012, o 01:58 |
LubiaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam cie
![]() a tu akurat ciężko nie trafić ![]() |
![]() |
![]() |
19 Nov 2012, o 11:15 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ta, witamy ludzkie spambotki piszące tylko po to, by wypozycjonować linki w swych podpisach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Nov 2012, o 20:28 |
ADAHU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dołączyłem 2 lata temu - wypada się przedstawić w końcu
![]() Cześć wszystkim, nazywam się Adam, ale znajomi mi mówią Adahu (chrzest na to "pseudo" odbył się na chacie w czasie grania w CSa ![]() Moją pasją są komputery i fotografia. Od początku mojej przygody z komórkami zawsze królowała Nokia. Przygoda z tą marką zaczęła się od legendarnego już modelu 3310. Obecnie jestem w posiadaniu 2 modeli: 6303 Classic i Asha 302. W zaawansowane modyfikacje typu flashowanie, podpisywanie aplikacji - nigdy się nie bawiłem. Mam nadzieję, że dzięki pobytowi na tym forum, nauczę się tych rzeczy ![]() ![]() Witam serdecznie wszystkich jeszcze raz. Pozdrawiam. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 22 listopada 2012, o 21:44 ] Siema! ![]() |
![]() |
![]() |
23 Nov 2012, o 13:20 |
FOXIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć wszystkim
![]() Jestem Łukasz i mieszkam w okolicach pięknego Krasnegostawu. Skończyłem liceum w tymże mieście i obecnie jestem na drugim już roku studiów na kierunku mechanika i budowa maszyn. Z telefonami mam do czynienia od młodzieńczych lat szkoły podstawowej zaczynając od mocarnej nokii 3510i, która służyła mi przez blisko 3 lata. Następnie 3110c z podobnym przebiegiem, aż przyszła pora na wymianę na nokię c3 T 'n Type. Ogólnie interesuje się fizyka i wszelkimi pochodnymi od niej, choć same pochodne (math) też są ciekawe :p Dodatkowo pracuje nad usprawnieniami do roweru, nie tylko mechanicznymi, ale i także oświetleniowymi. Forum będę odwiedzał co jakiś czas, niemniej zapowiada się ciekawa wycieczka po tematach pełnych nowych doświadczeń z naszymi mobilnymi przyjaciółmi ![]() Pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 listopada 2012, o 22:02 ] Siemano! ![]() |
![]() |
![]() |
24 Nov 2012, o 22:37 |
ada.kmiec89 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hejka wszystkim! Ada, lat 23. studentka asp, pasjonatka fotografii
![]() |
![]() |
![]() |
25 Nov 2012, o 23:24 |
anetka12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czesc! am na imie aneta i jestem z wrocławia. w wolnej chwili lubie chozić na randki:)
|
![]() |
![]() |
28 Nov 2012, o 18:15 |
protson30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siemka! piotrek
![]() |
![]() |
![]() |
29 Nov 2012, o 16:30 |
ambrossia19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czesc, witam
|
![]() |
![]() |
20 Dec 2012, o 17:28 |
JustynaKowalska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich
![]() |
![]() |
![]() |
28 Dec 2012, o 12:00 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzień Dobry!
Na imię mi Wojtek, mam lat 17, pochodzę z Rogoźna k. Poznania. Moim największym zainteresowaniem jest Informatyka. Głównie programy biurowe (Excel, Word itd.), choć ostatnio szkole się w PHP. Prócz tego interesuję się geografią, oraz amatorsko biegam i gram w piłkę nożną. W wolnych chwilach lubię że tak to ujmę "pofocić" czytaj robić zdjęcia. Posiadam Nokie 6300 ale waham się nad nowym "starym" telefonem. To chyba wszystko ![]() Pozdrawiam ![]() Wojtek |
![]() |
![]() |
29 Dec 2012, o 23:59 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SIEMANKO ^^
Moja przeszłość należy do mnie i niech tak zostanie ![]() Lubię dubstep, metalstep(KOAN sound, Kill The Noise), Linkin Park Byłem moderatorem na forum nokia-x3.pl To tyle chyba. Na początek starczy. XD |
Last edited by MUsk on 1 Apr 2013, o 19:06, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
31 Dec 2012, o 14:21 |
Grot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemka!
Jestem Grot, imienia podawać nie muszę ![]() Moim zainteresowaniem jest składanie komputerów, zawsze jak mogę coś włożyć, lub wyjąć z kompa to zawsze staram się to zrobić sam. Przygodę z komputerami zacząłem od Windowsa 98SE, ale najwięcej nauczyłem się na Windowsie XP i 7. Po drodze miałem kontakt z Windowsem ME (dość długi), oraz z Windowsem 2000 (krótko). Co do telefonów... Moim pierwszym telefonem była Nokia 3510i, jednak w czasach, kiedy już jej jako nówki dostać nie można było. Potem była Nokia 1600. Z czasem przeszedłem na Samsunga Avilę i Samsunga M300. Nie przypadły mi zbyt, w szczególności M300. Postanowiłem zaprzyjaźnić się z LG - dzięki modelowi GU230. To był ciekawy model, jednak wyświetlacz dość spory, a rozdzielczość 176x220 to jakiś żart. Po za tym się zacinał. Potem wróciłem do Nokii - model 6230i - wróciła mi wiara w telefony. W miarę stabilnie, Internet przyzwoity. No i najważniejsze - cena tego telefonu w moim przypadku rewelacyjna. Teraz przesiadłem się na bardziej zaawansowany model E75 i przyznam podoba mi się, ale bateria to porażka. |
![]() |
![]() |
3 Jan 2013, o 23:18 |
aero2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam wszystkich
|
![]() |
![]() |
3 Jan 2013, o 23:22 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aero2, siema wook
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 Next Page 15 of 19 [ 284 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)