![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 7 of 19 [ 284 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Przywitalnia] Jeśli jesteś nowy, przywitaj się tutaj! :) |
---|
![]() |
25 Oct 2009, o 02:29 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obiecałem obecnemu root adminowi, że jak filtr antyspamowy wyrzuci mi trzy szóstki to się zarejestruje... i to się stało.
Więc tak, co niektórzy mogą kojarzyć mój nick. Wszystkim chciałem napisać "siema". EDIT pawelooss, to kiedy testujesz AQQ? ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Oct 2009, o 12:47 |
foxik33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam Serdecznie!
![]() Nooo powiem Wam szczerze że wczoraj mi szczęka opadła jak zobaczyłem że Nokijki można tuningować ![]() Do tej pory zajmowałem się tylko SE ![]() ![]() Co do mojej skromnej osoby no to co takiego można powiedzieć, lat 19, mieszka Szydłowiec (mazowieckie), pracuje na serwisie GSM ![]() ![]() Noo co tu się chwalić, zwykły ludź ![]() Tyle o mnie ![]() Pytania? Chętnie odpowiem ![]() A póki co to idę grzebać w dziale patche poszukując czegoś co mnie zadowoli ![]() Bye ![]() |
![]() |
![]() |
2 Nov 2009, o 16:49 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Foxik. Witaj. Kojarzę Cię skądś, bodajże se-tuning ; p
|
![]() |
![]() |
9 Nov 2009, o 18:53 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Jestem Bartek, mam 17 lat i gram w komputer xd. Jestem szczęśliwym [?] posiadaczem Nokii 5310, kiedyś posiadałem SE W800i ( mniam :p ). Interesuję się... Czarnym Rapem! ( Jak chcecie jakieś kawałki to pw, albo gadu, jak kto woli ;d. ) oraz piłką nożną... Dopiero zaczynam zabawę z modowaniem... ( Ziomal Mod - wgrany ! :d ). Uczęszczam do LO mat-inf ( drugi rok ) i jestem za***isty, ale ja wam tego nie powiem! Aha i kiedyś zagrywałem się w SA-MP ( teraz ta gra zeszła na psy... ) teraz od czasu do czasu CoD2, zresztą o tym pisałem w innym temacie... |
Last edited by kurupt on 9 Nov 2009, o 19:27, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
9 Nov 2009, o 19:07 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lolwut wrote: gram w komputer Uuu? ![]() ![]() lolwut wrote: kawałki To chyba w HQ?:D(hq to od 320kbit) lolwut wrote: jestem za***isty Wiesz, ja też mam takie podejście, ale chyba jest złe ![]() Ale co tam! : DDDDDD Witaj. Widać mamy kogoś energicznego ^^ |
![]() |
![]() |
9 Nov 2009, o 21:03 |
merigaw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
![]() Jak czytam powyższe teksty,to wydaje mi się-nawet jestem pewna ,że za stara jestem na to forum ![]() Mam na imię Maria,do tej pory nigdy nie miałam telefonu z symbianem (chociaż przerobiłam wiele modeli) Przesiadłam się na nokię n86 i na razie jest to dla mnie jedna wielka tajemnica. Mam jednak nadzieję ,że dzięki Waszej pomocy jakoś to będzie ![]() |
![]() |
![]() |
9 Nov 2009, o 21:26 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merigaw, witaj.
![]() merigaw wrote: ,to wydaje mi się-nawet jestem pewna ,że za stara jestem na to forum ![]() Niby to dlaczego? ![]() Na forum nie można być za starym, ani za młodym. Wystarczy być sobą ![]() |
![]() |
![]() |
10 Nov 2009, o 21:44 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merigaw, hm... kobieta hackująca, to fajnie. Ciebie witam serdecznie, bo to trochę rzadkość spotkać taką panią
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
1 Dec 2009, o 20:00 |
czeslavv086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam;) Grzesiek(23) aktualnie n73
![]() |
![]() |
![]() |
1 Dec 2009, o 20:56 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Nazywam się Tomek i mam 13 lat. Interesuje się komputerami i od niedawna hackowaniem telefonów marki Nokia. Lubie słuchać rapu zagranicznego, a właściwie Eminema(jestem jego fanem). Chodzę do szkoły podstawowej (6 kl.) to może wydawać się dziwne, że mam 13 lat i chodzę do szóstej klasy, pewnie ktoś pomyśli, że nie zdałem, ale wcale tak nie jest, ponieważ 2 lata chodziłem do przedszkola, ponieważ w pierwszym roku nie byłem jeszcze gotowy na naukę, bo przecież na chłopski rozum w przedszkolu nie da się kiblować. W szkole idzie mi średnio, ale nieukiem, ani kujonem nie jestem. Moim ulubionym sportem jest Parkour, na razie nie za dużo umiem, bo dopiero zaczynam ćwiczyć. |
![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 21:44 |
speed_963 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej
Mam na imię Dorota i jestem 13-nastolatką. Interesuję się telefonami, mniej koputerami, uwielbiam majsterkować itp. Widzę, że na forum jest wiele doświadczonych osób, dlatego wszystkich serdecznie pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 21:49 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam na imię Tomasz, aktualnie kształcę się, prawdopodobnie w kierunku algorytmiki komputerowej. Interesuję się sportem głównie piłką nożną, koszykówką (przy wzroście 1.80 robię spokojnie wsady na przepisowych koszach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Dec 2009, o 22:10 |
maciek164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
Mam na imię Maciej. Mam prawie 15 lat. Interesuje się komputerami i nokiahacking.pl - kocham te forum Chodzę do klasy 2b. Pozdro |
![]() |
![]() |
24 Dec 2009, o 11:58 |
ble! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karol 16/17 lat.
tel. wlasnie kupilem nokie e65 i mysle ze mi pomozecie zdjac z niej smoka pozdro ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2009-12-24, 12:17 ] Za darmo nie ściągniesz. |
![]() |
![]() |
25 Dec 2009, o 16:25 |
nicponuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam nazywam się Paweł ... i właśnie dołączyłem do forum pozdrawiam wszystkich forumowiczów
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19 Next Page 7 of 19 [ 284 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)