DDR24 wrote:jak nie brak konkretnego aparatu to znów brak przekaznika FM i takie oto mamy nowe maszyny które nie dorównują starej Nokii pod tym względem
DDR24 wrote:1) Nie działa mi youtube i nawet sklep wymarł, rzucicie jakąś aplikacje ??
Please Login or Register, to see this Content
DDR24 wrote:2) Czy da się jakoś przyspieszyć tego symbiana, np wlutowując pamięci ram albo cokolwiek
DDR24 wrote:3) Co zrobić żeby szło oglądać live streamy, np polsat, tvp1 online itp, jaka przeglądarka jest najlepsza ??
DDR24 wrote:4) Nieszczęsny Odtwarzacz plików PDF - czy znajdę coś takiego na ten system ??
pawelooss wrote:No, 808PV to pewna klasa, której ciężko innym dotrzymać.
Nie ma żadnej aplikacji agregującej kilka komunikatorów.
leo20 wrote:Zero, nie ma takiej możliwości by aplikacje z androida działały na symbianie.
leo20 wrote:Zero, nie ma takiej możliwości by aplikacje z androida działały na symbianie.
Ja posiadam. Problemów z filmami nie mam.DDR24 wrote: Ma któryś z Was ten telefon jeszcze może ???
Navia wrote:Ja posiadam. Problemów z filmami nie mam.DDR24 wrote: Ma któryś z Was ten telefon jeszcze może ???
Pytałeś o:DDR24 wrote:Jaką przeglądarką te filmy oglądasz ??
i odpowiedziałem że takich problemów u mnie nie ma.DDR24 wrote:np film się nagrywa a wyświetlacz ciemny ??
YT nie działa na żadnej przeglądarce .DDR24 wrote:Ale na youtube oglądasz normalnie ??
To co mi potrzebne to : Garmin z nawigacją , aplikacja do nagrywania rozmów , zrzuty ekranowe , latarka , iconbattery, Timer (stoper) . Oczywiście mam złamany system.DDR24 wrote:Masz jakieś ciekawe aplikacje ??
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests