![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Muzyka] & [Taniec] Jumpstyle. |
---|
![]() |
8 Nov 2009, o 17:21 |
vegos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taniec nazywany Jumpstylem polega on na kombinacji kroków ze zwykłego Jumpstyl'a oraz Hardjumpa.
W tym tańcu każdy wyróżnia się Swym własnym stylem.. Polska jest jedynym krajem który rozwinął Jumpstyla do takiego poziomu na jakim jest teraz Polski styl zwany jest Ownstylem . W tym tańcu skaczemy w rytmach muzyki Jumpstyle&Hardstyle .. Lecz bardziej wytrwalsi czyli np Ja ![]() ![]() Taka króciutka Historyjka ![]() Teraz kilka filmów ze mną i także beze mnie przedstawiające ten taniec: ![]() ![]() Myślę, że tyle wystarczy na pokaz. ![]() Oczywiście wspaniała zabawa jest w gronie w tym tańcu .. Na wszelkich zlotach bądź też jakichkolwiek spotkaniach zabawa jest przednia ![]() |
Last edited by vegos on 8 Nov 2009, o 17:27, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
9 Jan 2010, o 15:57 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Sep 2010, o 20:13 |
Rafciu517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vegos wrote: Do tej pory jest lecz już jest coraz mniej skoczków... Może i jest mniej ale jak sam napisałeś pozostają sami najwytrwalsi... I u mnie też zaczęło się właśnie od FreeFalla... ;p Filmiki nawet fajne... Od jak dawna skaczesz? ![]() |
![]() |
![]() |
18 Dec 2010, o 17:16 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzisiaj odbył się urodzinowy zlot Jumpstyle w Katowicach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Dec 2010, o 16:06 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: który dostał się do jakiegoś teamu? Ja chciałem ale uznałem że nogi sobie jeszcze połamię ![]() Jakieś hop hop i klask klask hop hop itd... |
![]() |
![]() |
24 Dec 2010, o 18:21 |
Nogi raczej nie połamiesz, przynajmniej mi się tak wydaje. Już się niedzieli nie mogę doczekać, bo idziemy z kumplami na miasto trenować.
![]() |
![]() |
![]() |
24 Dec 2010, o 19:33 |
Rafciu517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2010, o 00:59 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nick Ci będzie pasował do twojego hobby
Hop ! Ppek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2010, o 01:32 |
Ano, nick mi się udał, a tutaj fotka z wczorajszego (26.12.10) treningu, grupowe zdjęcie:
Jak nie działa, to trzeba kliknąć w pasek adresu i enter. Więcej fotek ma mi ktoś podesłać, a filmik ze zlotu w Katowicach będzie za jakiś tydzień, bo 6gb materiału było. [ Dodano: 27 gru 2010, o 00:32 ] Tutaj grupowe ze zlotu (18.12.10) [ Dodano: 27 gru 2010, o 00:32 ] Jak mnie ktoś znajdzie na tym ze zlotu, to dostanie plusa. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Dec 2010, o 01:42 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: Jak mnie ktoś znajdzie na tym ze zlotu, to dostanie plusa. lewo! lewo! ![]() ![]() Dawaj plusa bo znalazłem ![]() |
![]() |
![]() |
29 Dec 2010, o 04:08 |
Wpadajcie, 29.12.10, godzina 18:00, Spodek. Obecność obowiązkowa.
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)