Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam. Jak w temacie, jako że kasy jako takiej nie mam mogę zaoferować do 20zł płatnę sms (opłacenie konta na chomikuj, naszej klasie czy innym serwisie) za kabel do LG KU990 bądź innego byleby pasował lub do 15zł za czytnik kart pamięci, byle SD dobrze czytał. Jak ktoś ma zbędne i tylko mu to leży to byłbym wdzięczny
nemo333 wrote:na allegro czytniki są już za złotówke znajdź jakiś od siebie z miasta i uów się na odbiór osobisty
Nie ma żadnego z okolicy, najbliżej wrocław to mi się wcale nie opłaca. Dla mnie to nie jest mega ważne, ale możliwe, że ktoś się znajdzie kto ma coś takiego niepotrzebnego
[ Dodano: 19 mar 2010, o 20:40 ] UP!!
Biegałem wczoraj po sklepach i za kabel wołają 40zł Tak to jest w małym miasteczku. Jeśli ktoś ma ochotę mi pomóc i zamówić http://www.allegro.pl/item955281281_kab ... _kk59.html na mój adres zobowiązuję się wysłać sms premium o łącznej wartości do 20zł więc powiedzmy jeśli ma ktoś konto internetowe to wyniesie go to 12zł więc odrobinę zyskuje. Jak ktoś będzie chętny to PW