![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 15 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Kampania wyborcza Adrian'a !!! |
---|
![]() |
15 Oct 2009, o 20:47 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrobiłem kampanię wyborczą, tak jak na wyborach w samorządzie uczniowskim w Gimnazjum
![]() Trochę o mnie: Od małego bobaska( Jak się nie mylę miałem 6 lat ) interesowałem się komputerami. Moja siostra dostała na komunię komputer, dlatego miałem już z nim styczność. Nigdy się nie interesowałem grami komputerowymi tak jak inni chłopcy w moim wieku. Mnie zawsze interesowało: Jak się włącza komputer, Co to jest Windows, Co to Gadu-gadu? ( Od razu mówię, że byłem użytkownikiem gadu-gadu, od początku mojego zainteresowania się komputerem ) Moja pasja takiego amatora trwała do tego momentu, gdy przeprowadziłem się z warszawy do ich okolic czyli do miejsca spokojnego, bez tego dymu miasta itp. Wtedy coś zacząłem się interesować więcej niż tylko jakimś Windowsem, bo go już znałem na pamięć ( Stare czasy Windowsa 98 - wtedy to dopiero było ), gdyż z przeprowadzki zapomniałem o wszystkich moich ulubionych stronach. Miałem wtedy 10 lat. Byłem już podłączony do internetu i zacząłem wchodzić i rejestrować się na różne fora. Może trochę kiepsko zacząłem, bo na pierwszym forum na jakimś się zarejestrowałem było dw.pl ( Czyli jeden z największych warezów w Polsce ). Tam, że były moje początki wszyscy mnie nazywali dzieckiem neo, bo wiadomo nic nie wiedziałem zbytnio i moje wypowiedzi nie były takie dojrzałe ale próbowałem się zachowywać jak inni ludzie z forum. Po roku zdecydowałem, że to są za duże progi dla mnie dlatego zacząłem chodzić po mniejszych forach, potem zakładać własne ale na własne potrzeby. Rok temu, jakby to powiedzieć "Dorosłem do internetu" . A dlaczego... , bo dużo czytałem postów informacji i ciekawostek informatycznych, komputerowych. Potem zacząłem chodzić po forach komórkowych, bo mnie to zainteresowało ale chociaż na swoją pierwszą komórkę musiałem długo czekać. Pierwszym takim forum było n5200.yoyo.pl . Jedno forum, które wspominam najbardziej i najlepiej. Tam poznałem dużo bardzo fajnych ludzi ![]() Napisałem to, bo będziecie wiedzieli czy jeśli chcecie na mnie zagłosować to czy w ogóle warto ale o tym już sami zadecydujecie. Lubie takie emocje i rywalizacje ![]() Teraz do setna ![]() ![]() Pozdro |
Last post |
![]() |
15 Oct 2009, o 20:51 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian wrote: Od małego bobaska( Jak się nie mylę miałem 6 lat ) interesowałem się komputerami. To wtedy były komputery? ![]() adrian wrote: pierwszym forum na jakimś się zarejestrowałem było dw.pl Oj! ![]() adrian wrote: Teraz do setna ![]() ![]() Nie lepiej na msc od 1-10? OCENA 2+ Bez możliwości poprawy. Błędy ortograficzne, stylistyczne, reklama oraz propagowanie piractwa. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
15 Oct 2009, o 20:56 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i tak nie zagłosuję na ziomala z CBŚ
![]() ![]() |
![]() |
15 Oct 2009, o 20:58 |
IuDeX, No jak nie było komputerów? Widać, że nigdy nie miałeś styczności z Windows 98...
![]() To forum mi kolega pokazał i jakoś się zainteresowałem ![]() Jest tylko chyba 9 kandydatów ![]() Nie ma błędów ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
15 Oct 2009, o 21:05 |
adrian wrote: Nie ma błędów ![]() ![]() No to jedziemy! ![]() adrian wrote: Moja siostra dostała na komunię komputer, dlatego miałem już z nim styczność. Aha, czyli dostała, a ty z tego powodu miałeś już wcześniej z nim styczność? adrian wrote: Nigdy się nie interesowałem grami komputerowymi tak jak inni chłopcy w moim wieku. Nigdy nie interesowałem się. adrian wrote: Mnie zawsze interesowało: Jak się włącza komputer, Co to jest Windows, Co to Gadu-gadu? Co oraz Jak z małych liter. adrian wrote: że byłem użytkownikiem gadu-gadu, od Zbędny przecinek. adrian wrote: komputerem ) Brak kropki. adrian wrote: z warszawy do ich okolic Do JEJ okolic. adrian wrote: Byłem już podłączony do internetu Implanty? adrian wrote: bo na pierwszym forum na jakimś się zarejestrowałem było dw.pl (..)bo pierwszym forum, na którym się zarejestrowałem/na jakim się zarejestrowałem(..) adrian wrote: Tam, że były moje początki wszyscy mnie nazywali dzieckiem neo, Nijak poprawić się nie da. adrian wrote: czytałem postów informacji i Brak przecinka. Dalej mi się nie chce sprawdzać ![]() |
![]() |
15 Oct 2009, o 21:08 |
IuDeX, ty mój
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
15 Oct 2009, o 21:15 |
Chętnie bym wyłapywał błędy i je poprawiał
![]() Może jakaś nowa ranga? ![]() Dbałbym o wygląd estetyczny tekstu ![]() |
![]() |
15 Oct 2009, o 21:26 |
IuDeX, MasterPost ???
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
15 Oct 2009, o 22:16 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adrian, w RP gdy trwają wybory to trwa również cisza wyborcza:) u nas jej nie ma??:)
adrian wrote: Teraz do setna ![]() ![]() z tym już przegięcie jedynym słowem bardzo napaliłeś się na tego moda:):) [ Dodano: 2009-10-15, 22:16 ] adrian wrote: Teraz do setna piszę się sedna |
![]() |
15 Oct 2009, o 23:49 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
16 Oct 2009, o 00:02 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
16 Oct 2009, o 02:38 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@część dotycząca wieku i komputerów
Ja jeszcze kiedyś dostrajałem kasety na Commorode, czy to znaczy, że jestem stary? ![]() |
![]() |
16 Oct 2009, o 07:05 |
gucio4817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
16 Oct 2009, o 08:32 |
wasiesto, Cisza wyborcza będzie w Sobotę
![]() ![]() ![]() POzdro |
![]() |
16 Oct 2009, o 17:35 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adrian, za przekupstwo jest
![]() Cisza wyborcza - zamykam. I zachęcam innych do takich tematów. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 15 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)