Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Nie obsługuje.Tak samo inne s40v3 np.6288 5300XM 5200 6280 5030XM itp.
Last edited by miki920 on 30 Sep 2010, o 19:23, edited 1 time in total.
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
Nieważne która wersja S40, ale jest możliwość odpalenie karty 4GB i nie chodzi tutaj o SDHC. Miałem swojego czasu 6233 i kupiłem do niej kartę Kingsotona 4GB micro SD. Przy 3,2 GB zapełnienia, fon chodził całkiem przyzwoicie. Jednak takie karty są bardzo rzadkie i musiałbyś dobrze poszukać. Ja swoją znalazłem na allegro.
Polak nie kaktus, pić musi!!!
Nokia 3310 -> Siemens C60 -> Nokia 6020 -> Motorola V360 -> Nokia 6233 -> Nokia 6730c
Jest możliwość znalezienia bez HC 4 GB. Kilka osób z pdaforum miało w BlueAngelu karte SD 4GB i im obsługiwało a SDHC już nie działało. Ale karty takie są bardzo drogie, piekielnie trudno dostępne i to że ona nie będzie HC nie oznacza że nokia ją odczyta i będzie działała.
Bardzo drogie? Jak kupowałem swoją, to kosztowała tyle co HC albo nawet tańsza była, skoro się na nią zdecydowałem. Konkretny przykład SD (bez HC) macie tu (tutaj faktycznie koleś chce zedrzeć z ludzi): http://allegro.pl/oryginalna-nokia-mu-4 ... 07514.html
Last edited by Obeebok on 30 Sep 2010, o 20:24, edited 3 times in total.