![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
KEmulator Lite v0.9.8 PL - Testowanie aplikacji Java na PC! |
---|
![]() |
5 Jul 2009, o 00:02 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Świetny emulator java odtwarzający wszystkie gry, posiadający wiele opcji (wybór silnika graficznego, włączenie klawiatury, obsługa BT, konsola SMS itd.) pozwalający robić filmy z gier Java!
Wersja ta zawiera wszystkie niezbędne biblioteki, więc nie musimy instalować dodatkowo żadnej JRE, czy JDK. ![]() Możliwości programu: - odtwarza gry Java 3D, - odtwarza gry Java działające na telefonach z wyświetlaczem dotykowym, - odtwarza gry o rozdzielczości 240×320 (i mniejszej), - nagrywa video - sprawdzone -> sami wybieramy kodek kompresji (bez kompresji kilka minut zajmuje 2GB), - robi screenshoty (mi osobiście opcja ta nie działa, gdy wybieram Narzędzia/Zapisz do pliku emulator zamula), - ciekawą opcją jest powiększanie ekranu gry przy pomocy "+" na klawiaturze numerycznej. Języki interfejsu polski, angielski i chiński Platforma: Windows 2000 lub nowszy Licencja: freeware Link do programu: Link do video-tutoriala: Wspiera następujące API (ang. Aplication Programming Interface):
![]() ![]() |
Last edited by pawelooss on 5 Jul 2009, o 10:11, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
5 Jul 2009, o 00:36 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O korzystam od dawna... nie ma chyba innego emulatora który by odtwarzał gry w rozdzielczości 240x320
![]() ![]() paweloss, zapomniałeś podać hasło do archiwum... ale domyśliłem się że to ![]() Tutaj moja, starsza wersja 0.9.7, ważąca nieco mniej bo 12.52 MB, ale do większości gier wystarczy ![]() |
Last edited by jonny on 8 Feb 2010, o 21:48, edited 3 times in total. |
![]() |
![]() |
15 Jan 2010, o 16:56 |
slepy9393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie no dałem 2 piwa i nic nie pobrałem proszę o re up'a
[ Komentarz dodany przez: Filip: 2010-01-16, 11:49 ] link od jonnego działa |
![]() |
![]() |
16 Jan 2010, o 13:17 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Jan 2010, o 13:20 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)