![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
KEmulator nnmod - programy/gry z J2ME na PC |
---|
![]() |
14 Feb 2022, o 13:56 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
Przedstawiam modyfikację oryginalnego programu KEmulator na Windows. Program służy do uruchamiania, testowania i działania z grami i programami J2ME na Windowsie. Autorem modyfikacji jest ponownie @shinowon z Telegrama, twórca kilku już aplikacji (JTube, Bing Translate, VK, ok.ru): jtube-nowy-klient-yt-na-java-asha-s40-i-s60-vt35060.htm bing-translate-vt35187.htm vk-s40-mod-vt35188.htm odnoklassniki-ru-mod-vt35192.htm Download: Screenshoty: ![]() Pozdrawiam! |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Feb 2022, o 08:10 |
Manna5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam w komputerze Sony Ericsson SDK, czyli edycja Sun J2ME SDK od Sony Ericssona - oryginał nie działał u mnie, tam też jest emulator, ale brakuje mu jakiejś biblioteki sayitlib.dll - ciekawe jak to się ma do tego emulatora.
[ Komentarz dodany przez: Wunder Wungiel: 14 lutego 2022, o 21:19 ] Czemu zawsze przy odpowiadaniu usuwasz tytuł postu? Mam na myśli to "Re: KEmulator nnmod" (przykładowo). Wygląda to nieestetycznie bez tytułu ![]() [ Dodano: 15 lut 2022, o 07:10 ] Jak piszę z telefonu to pole tytułu nie zapełnia się automatycznie a nie chce mi się przepisywać. Jak piszę z komputera to przecież zawsze z normalnym tytułem. Na przyszłość postaram się przepisać tytuł. [ Komentarz dodany przez: Wunder Wungiel: 15 lutego 2022, o 07:35 ] Nie, nie musisz. Myślałem że specjalnie usuwasz tytuł postu ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)