Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Dobra mam wgranych kilka modyfikacji. Tylko teraz poszukuję czcionki najlepiej QuillScriptSE Pobrałem ją ale nie ma pliku "script" przez który podmieniam w a2uploader I potrzebuję 4 typy Pogrubiony, Pogrubiony kursywa, Zwykły, I jeszczcze 1. Obecnie mam Sony Sketch ale jakoś nie przypadła mi specjalnei do gustu.
Bawiłem się trochę z SE i z doświadczenia wiem, że nie zawsze potrzebne jest 4 typy czcionki (normalna, normalna pochylona, pogrubiona i pogrubiona pochylona). Jeśli masz plik z czcionką i do niej plik "FONTS" napisany w .XML to poprostu w a2 uploader wchodzisz w zakładkę FSX i wchodzisz do TPA->PRESET->SYSTEM->FONTS i podmieniasz pliki. Ze scriptu robią tylko leniwce