![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje » Zdjęcia z naszych telefonów |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 38 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Kilka fotek z mojej k8-setki :D |
---|
![]() |
9 Oct 2011, o 11:08 |
Qubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja akurat mam tutaj manualny autofocus, takie mam sterowniki, wsyzstko sam ustawiam.
|
Last post |
![]() |
![]() |
9 Oct 2011, o 11:09 |
MoCks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: A jeżeli będzie manual, to już niska jakość? Po części tak, bo w większości przypadków mowa jest o aparatach dla amatorów. A jeżeli taki weźmie profesjonalny sprzęt do ręki i będzie miał zrobić zdjęcie z manualnym focusem to uwierz mi, że to zdjęcie będzie słabiutkie. Po to właśnie stworzono AF. |
![]() |
![]() |
9 Oct 2011, o 12:49 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdjęcia jakościowo okey ale te klamerki tak jakoś dziwnie wyszły:)
|
![]() |
![]() |
9 Oct 2011, o 12:55 |
które? te pierwsze w nocy, czy drugie?
|
![]() |
![]() |
9 Oct 2011, o 17:30 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to pierwsze w nocy.
|
![]() |
![]() |
9 Oct 2011, o 17:33 |
MoCks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyszły dziwnie, bo są prześwietlone. Albo było za blisko, albo za duża czułość na światło ustawiona.
|
![]() |
![]() |
9 Oct 2011, o 19:13 |
Za duży "flesh" ustawiłem bo moge regulować czy ma być mocny czy nie.
|
![]() |
![]() |
9 Oct 2011, o 22:58 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co ty masz tam za stery w nim? Raidera chyba miały takie możliwości z tego co kojarzę, podeślij je,zobaczę jak jest u mnie z nimi
BTW, mam u siebie zwalony przycisk od aparatu i elfa mam na ustawienie go na klawisz 8, naciskam i łapie ostrość i drugi raz naciskam i strzela fotę. i mam takie coś że ostrość złapie ale ramka dalej jest na czerwono i próbuje łapać ostrość. Albo przy zdjęciach z bliska tak jakby się zacinał mechanizm w środku i nie umie złapać wcale wtedy ostrości, czego tro wina? Miałem też C902 i tam też to występowało ale on miał akurat dobry klawisz aparatu i pomimo tego tak było |
![]() |
![]() |
10 Oct 2011, o 14:38 |
![]() |
![]() |
10 Oct 2011, o 19:12 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Albo przy zdjęciach z bliska tak jakby się zacinał mechanizm w środku i nie umie złapać wcale wtedy ostrości, czego tro wina? Pewnie mechaniki samego aparatu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2012, o 23:30 |
Ewentualnie może coś z soczewką, i nie łapie.
|
![]() |
![]() |
28 Jan 2012, o 00:07 |
na N73 też tak jest... No ale trudno. olać to, nie inwestuję w niego... ksenon pada i po 2-3 fotkach już przestaje błyskać... Rozsypie się do reszty to już mam upatrzonego następcę, pójdę na wakacje roznosić ulotki czy coś to się zarobi kasy i kupię...
|
![]() |
![]() |
28 Jan 2012, o 00:39 |
A co upatrzyłeś?
![]() |
![]() |
![]() |
28 Jan 2012, o 01:01 |
Prawdopodobnie C901
![]() |
![]() |
![]() |
28 Jan 2012, o 16:29 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eleganckie foty ale wiadomo że k800i ma kozacki aparat takiego to w najnowszych smartfonach nie ma.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 38 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Własne recenzje » Zdjęcia z naszych telefonów |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)