"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
_NeedSpeed_, szczerze mówiąc mogą się równać. Oba telefony miałem, znaczy c902 miałem k800 mam, i uważam ze oba robią świetne fotki, z tym ze k800 ma lampę xenonową, a c902, chyba led. Sam nie wiem dokładnie, jest mała i ciężko mi przyjrzeć się.
ósme zdjęcie z klamerkami światło po prawej stronie dziwne,ogólnie najgorsza fota,a do pozostałych nie mam nic do zarzucenia
Nokia 6210 -> Nokia 6310i ->Nokia 3100 -> Nokia 6020 -> Nokia 3110c -> Nokia N93 -> Nokia N73 -> Nokia 5130 XM -> Nokia 5530 XM^^->Sony Ericsson X8-> HTC Desire HD-> Sony Xperia S -> Nokia Lumia 625
Też miałem ten telefon ,i naprawdę dobre zdjęcia robi; jeszcze jedno potwierdzenie faktu że nie tylko chodzi o megapiksele , bo w/g mnie ten z 3,2 robi lepsze jak niejeden z np 5 mpx
MoCks wrote:Megapixele nie odpowiadają za jakość tylko za wielkość zdjęć. Możesz mieć 50mpx i zdjęcia będą gorsze jak na VGA.
zgadza się , lecz jak przychodzi do mnie klient to pierwsze pytanie pada "a ile on ma megapixeli ?" ; mało kto zwraca uwagę na np. jakość użytej soczewki czy autofokus