![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Kilka Nokii z mojego życia :) |
---|
![]() |
3 Feb 2015, o 16:55 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Rok 2003 dostaje swój drugi telefon z życiu, a zarazem pierwszą Nokie model 8210
Rocznik 2000 kupiona w Idei w oryginale była czerwona, ale coś od***ało któremuś z domowników być może byłem to ja i wleciała obudowa z kotkiem która teraz wygląda beznadziejnie ![]() Telefonik do dzisiaj śmiga na oryginalnej baterii która ma 15lat ![]() niestety trzeba bądzie ją wymienić za niedługo bo trzyma tylko 1 dzień ![]() ![]() 8210 lezy sobie koło mojego pierwszego telefonu Ericssona s868 z 1999r również z Idei ![]() 8210 w porównaniu do Eryka nie tylko była nowocześniejsza, ale była baaardzo kompaktowa ![]() 2. Na przełomie 2004/2005r przyszła pora na zmianę i dostałem od rodziców Nokie 3100 która również pochodzi z Idei ![]() Do dziś ma tą samą obudowe, jej jedynym minusem jest brak włącznika w płycie (może kiedyś naprawie ![]() ![]() 3. Nokia 2600 okolice 2005r - niestety nie mam pojęcia co się z nią stało, po prostu zniknęła, ale była taka sobie ![]() 4. Nokia 3510i kupiona na krótko przed wejściem Orange do Polski - świetny telefon używałem go na przełomie 2005/2006, niestety w 2008 skradziona go mojemu ojcu ![]() szkoda bo była świetna (hmm.... może kupie sb "nową" ![]() 5. Nokia 3110 classic przełom 2007/2008 kupiłem go w Auchanie, ale choćbyś Cię mnie tłukli to nie pamiętam ile kosztowała ![]() moja pierwsza Nokia tak fajnie wyposażona, była sto razy lepsza od mojego poprzedniego sagema my411x który był żałosny pod każdym względem, niestety 3110c nie wytrzymała próby czasu i jej szczątki leżą gdzieś u mnie na dnie szafy ![]() 6. Nokia 6300 kupiona w sklepie pod koniec 2007r chyba za jakieś 700 czy 800zł, bez brandu z softem v5.50 która działa w niej bez problemowo do dziś ![]() telefon jest cały oryginalny za wyjątkiem baterii która była wymieniona w 2011r To ta po lewej ![]() 7. Nokia E52 kupiona zaraz po premierze w 2009 przez mojego ojca, nie przypadła mu do gustu więc dał mi ją, niestety telefon borykał się z masą usterek ![]() ![]() 8. Nokia X2-00 kupiona na początku 2011r w plusie, żyje do dziś, ale jest w kiepskim stanie ![]() 9. Nokia 5230 kupiona na allegro w 2010 bez brandu biało-niebieska, w moje łapki wpadła w 2011r ![]() mój pierwszy dotykowy telefon, niestety zginęła pod kołami vectry b ![]() 10. Nokia N8-00 kupiona na przełomie września/ października 2014r za kwotę 60zł, gwarancje miała do końca października 2014, wiec telefonik miał 2 lata i jest z dystrybucji Orange na początku wyglądała słabo ![]() z w sumie za telefon z prawie całym zestawem( bo brakowało słuchawek) i części do naprawy dałem 140zł i paczkę Malboro gold, jedyny minus eNki to nie działający klawisz aparatu, ale wystarczy wlutować nowy i będzie działać ![]() tak wygląda na dzień dzisiejszy ![]() teraz Nokie które mam obecnie u siebie w domu, mam je głownie od rodziny i parę kupionych jest na allegro czy targowiskach 1. Nokia 6030 brand i sim-lock plusa, w 100% oryginalna ![]() 2. Nokia 3410 kupiona w plusie, rocznik 2002, oryginalna w 100% ![]() 3. Nokia e51 kupiona to jarmarku staroci za 30zł, brand Orange bez sim-locka co rzadko spotykane ma kompletne gumki w obudowie ![]() ![]() 4. Nokia N95-8GB Kupiona w sierpniu 2013 za 150zł w stanie idealnym, bez brandu ![]() 5. Nokia 6310i Kupiona w Idei w 2004r, działa w 100% i jest w 100% oryginalna ![]() i chyba jest na oryginalnej baterii ![]() 6. Nokia 3210 kupiona w plusie, rocznik 1999 na 99% sprawna bo wiem że się włącza i działa, ale nie wiem jak wykonywanie i odbieranie połaczeń, a nie mam baterii żeby sprawdzić ![]() ![]() 7. Nokia 1661 oraz 1616 nie maja w sobie nic super, ale działają i nie żal ich zabrać ze sobą w cięższy teren ![]() ![]() zdjęcie rodzinne moich Nokii ![]() ![]() Przy okazji zdjęcia reszty telefonów ![]() ![]() ![]() I coś dla nema333 :p tak wygląda klawiatura w e65 w której działa podświetlenie ![]() ![]() Wiem że tego trochę dużo, ale trudno ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Feb 2015, o 20:12 |
BoBek28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piękny życiorys biografia itp
![]() ![]() ![]() ![]() może zacznij kolekcjonować jak ten gość z Jaworzna to już stare info ale się ogałsza na allegro itp http://komorkomania.pl/2791,nasz-czytel ... model-7700 chciałbym zobaczyć te wsystkie nokie + prototypy |
![]() |
![]() |
3 Feb 2015, o 20:46 |
Navia -
|
Moje wszystkie Nokie jakie miałem są w podpisie a fotek sami sobie poszukajcie w necie
![]() Ostatnie dwie mam obecnie czyli E52 i E72 . |
![]() |
![]() |
3 Feb 2015, o 23:46 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo ładna kolekcja.
![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2015, o 09:14 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No ciekawie, ciekawie
![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2015, o 09:28 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak na kolekcjonera nokii miales bardzo duzo telefonow innej marki
![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2015, o 11:14 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bombel używałem se, lg, sagema, siemensa, htc, motoroli czy alcatela po to żeby z czystym sumieniem stwierdzić że Nokii używa się najfajniej
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)